folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder İşletme Sahibi Müridlerden Yardım İsteği - Action Coin Hk.



İşletme Sahibi Müridlerden Yardım İsteği - Action Coin Hk.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    Merhaba arkadaşlar,

    Yaklaşık 3 aydır Action Coin'in Türkiye'deki 6 temsilcisinden biri olarak görev alıyorum projede. Yeni bir karar alınmış, ayda enaz 1 Merchant ( Hizmet Sağlayıcı ) sisteme dahil etmeyenler pasif sayılacak ve gruptan çıkartılacaktır diye. Bu sebeple burada konu açma gereği duydum.


    Öncelikle; Action Coin'in Merchant ayağı, mal veya hizmet'i indirim mantığıyla kullanıcılara sunma amacıdır.

    Aşağıda kendi destek sitemizde açtığımız konunun, tüm detaylarını yayınlıyorum. Sizlerden tek rica ettiğim, işletmenizi sisteme dahil etmem için yardımcı olmanız. Merak etmeyin, en ufak bir zararınız olmayacak bu konuda. Zaten, malum şartlarda heryerde indirim mevzusu aldı başını gidiyor. Sadece bir nebze indirim sunarak, sistemde yer alırsınız. Bu saye de de, ilerisi için bir yatırım yapmış olursunuz.

    Tüm detaylar aşağıdaki gibidir :

    " Kurumsal Üyelerimiz ( Merchants - Hizmet Sağlayıcı ) için " Neden Action Coin ? İşletmeme ne gibi kazancı olacak ? " gibi kafasına takılan ve haliyle öğrenmeyi isteyeceği konular hakkında bilgiler vermek için bu sefer kolları sıvadık .

    Global Action Coin Sales & Marketing Grubu'nun yayınladığı PDF döküman'dan faydalanarak sizlere, " Neden Action Coin ? " sorusunun cevabını vermeye çalışacağız.

    Tabi öncelikle, kısaca bir toparlamak , önbilgi vermek isteriz :
    Action Coin ; turizm faaliyetleri öncelikle olmak üzere; tüm gezi, seyahat, tur ve benzeri hizmet sunan işletmeler ve meraklıları ( kullanıcıları ) için, " ödeme kanalı - geçerli para birimi " mantığında oluşturulmuş bir kripto para birimidir. Amacı; Dünya'nın her yerinden işletmeler ve kullanıcıları buluşturmanın yanı sıra; bu faaliyetlerde ortak bir kripto para birimi ile sürekli ve global bir sürkilasyon yakalamak ve devam ettirmektir. %100 hizmet bedeli ödeme olarak algılanmamalı. Bir voucher ( indirim kuponu ) olarak algılanmalıdır.

    Global Rewards Sitesi ( https://actionrewards.net/ ) üzerinde yayınlanan işletme ilanlarından kısaca anlayacağınız gibi; var olan bir hizmetinizde cüzi bir indirim sunarak , işletmelerin Action Coin kazanmaları sağlanmaktadır.

    Türkiye'den de birçok işletme Rewards sitesindeki yerini almaya başlamıştır. ( https://actionrewards.net/product-category/asia/turkey/ ||||||| https://actionrewards.net/product-ca...turkey-europe/ )

    Aşağıda Global Ekip tarafından sunulmuş İngilizce döküman yer almaktadır. Dilerseniz bilgisayarınıza indirerek , dilerseniz sitemiz üzerinden direkt olarak tıklayıp inceleyebilirsiniz.

    PDF FORMATINDA MERCHANTS ( HİZMET SAĞLAYICI ) GLOBAL DOSYASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN


    PDF FORMATINDA MERCHANTS ( HİZMET SAĞLAYICI ) GLOBAL DOSYASINI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN


    Kısaca dökümanda yer alan bilgilere göre İşletmelerimiz için avantajlarına değinecek olursak :

    * Action Coin , uygulamaya başlandığı tarih olan 5 Ağustos 2017 tarihinden beri, Dünya çapında 200'e yakın ülkeden, 1.000.000 kullanıcıya ulaşmıştır.
    * Tüm Merchants'lar ( Hizmet Sağlayıcılar ) , Action Coin'in global sitesi Action Rewards ( https://actionrewards.net ) üzerinde yayınlanmaktadır.
    * Global Sitesi'nde yayınlanan tüm hizmetlerden 1 ACTN = 1 $ mantığı ile faydalanılmaktadır. ( Bölgesel farklılıklardan dolayı, para birimi karşılığı olarak , indirim tutarlarına işlenmektedir. Örneğin; minimum 5 $'lık bir indirim için, Türkiye'den hizmet sağlayıcı olarak global sitede yer alan işletmeler toplamda 5 $ = 20 - 22 TL arasında indirim yapmış sayılır. )
    * Global Site'den herhangi bir hizmetten faydalanmak isteyen kullanıcı, hizmeti seçerek satın aldığında, kendisine Voucher ( Kupon ) kodu gönderilir, bu kod ile, hizmet sağlayıcıya ulaşır ve kodu hizmet sağlayıcıya bildirir. Hizmet sağlayıcı , global sitedeki hesabına giriş yaparak, kodu sisteme tanımlar, ve karşılığı olan tutarın %90'ını Action Coin olarak hesabına yansıtılır. ( Wallet'a çekimlerde %1 - 1 ACTN komisyon uygulanır. )

    Kısaca bir örnekleme yapalım :

    Bir restorant olarak Action Coin platformunda yerinizi aldınız. Minimum tutarlar üzerinden bu örneklemeyi yapacağız.
    Toplamda 100 kişiyi kapsayacak bir ilan verdiniz. Her bir kupon karşılığı toplam 5$ indirim vaad ettiniz. Standartta 100 TL'ye verdiğiniz ( 25 $ ) biz hizmet olduğunu varsayıyoruz yine. Bu hizmetten faydalanma sonucunda , kişi geldi ve size kupon kodunu verdi. Siz o hizmeti, kullanıcıya 80 TL'ye sağladınız. ( 80 TL'yi direkt olarak nakit veya kredi kartı ile tahsis edersiniz. Bu kısımda herhangi bir durum söz konusu değil, reel tahsilatınızı yaparsınız. ) Size verilen kod değeri 5$ yani 20-22 TL.

    Kodu aldıktan sonra, girip sisteme okuttunuz. 5$ = 20-22 TL. Bunun %90'ı hesabınıza ACTN olarak , tanımlandı.
    20 TL'nin %90'ı = 18 TL, 18 TL değerindeki Action Coin artık hesabınızda.

    Siz toplamda 80-18 TL= 98 TL'lik bir ticaret yaptınız. Tabi bunun 80 TL'si reel para, 18 TL'si platformda hesabınıza tanımlanmış kripto para.

    Peki bu kripto paraların size ne faydası olacak ? İşte en can alıcı nokta burası:

    - Actin Coin, global ve Türkiye'de var olan kripto para borsalarında işlem görmeye başladığında; kendi wallet'ınızda biriken bu miktarları o borsalara aktaracaksınız. Orada tıpkı bir borsa gibi, değer artış - azalışları olur. Siz kendiniz için en uygun fiyattan, Dünya çapında Action Coin ihtiyacı olan kişi & kurumlara bu paraları satarak, reel para kazanmış olursunuz.

    1 sene içerisinde borsalarada işlem gördüğünü varsayarsak; 100 kişiye verdiğiniz indirim kampanyasıyla ortalama 500$ lık Action Coin'i wallet'ınızda tutuyorsunuz. Borsada işlem gördüğünde, 1 ACTN = 3 veya 5 $'dan değerleme aldığını düşünelim.

    500$ lık indiriminiz size 1000-1500$ olarak geri döner, borsada işlem sonrası satıştan kalan parayıda Türk Borsaları aracılığı ile , şirket hesabınıza veya şahsi hesabınıza nakit olarak çekersiniz. İleriye yönelik, geleceği çok parlak olan bir projede şimdi yer almak ister misiniz , istemez misiniz ?


    Peki nedir bu Action Coin 'in kitle değerleri, global gücü ve diğer istatistikleri :

    * 2018 Mart ayı içerisinde, proje sitesi; Dünya genelinde 882.224 kişi tarafından ziyaret edildi.
    * Site ziyaretçileri dağılımı şu şekilde ===>>


    * Bu kitlenin %81'i erkek , %19'u kadın.
    * Yaş gruplarına bakacak olursak ; 25-34 arası %45 , 18-24 arası %19 , 35-44 arası %18 gibi gezmeyi, tozmayı , yeni yerler keşfetmeyi seven genç ve dinamik bir yaş aralığı var.
    * Bu kitle gösteriyor ki; sadece Türkiye'den değil , sezon içi ve dışı her ülkeden büyük bir kitle potansiyeline reklam ve tanıtımınız yapılıyor.
    * Global Rewards sitesinde yer alarak, uluslarası bir kitleye reklam yapmış oluyorsunuz.

    Ayrıca, ilk 500 Merchants ( Hizmet Sağlayıcı ) başvurusunda , 25.000 ACTİON COİN, ücretsiz olarak Kurumsal Üye bakiyenize tanımlanır.


    Şayet sizde işletmenizin böyle global bir projede yer almasını istiyorsanız, hemen efe.ince@actioncoin.io mail adresine bir mail atın ve başvurunuzu gerçekleştirelim."

    Şuan TBT'den sağolsun Mehmet kardeşim ( TxT ) , başvurusunu yaptık sonuç bekliyoruz. Sizlerde desteğinizi esirgemeyin.


    Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
Toplam Hit: 856 Toplam Mesaj: 1
action coin