İst. De Göz Doktoru Varmı
-
arkadaslar ben istanbula gidicem 10 güne kadar göz tedavisi olmaya (hep tahribatın yüzünden :) ) bildiginiz sağlam bir göz doktoru varmı suan ben dünya göz hastanesini düşünüyorum sizin bildiginiz varmı
-
guzel konu acmissin, bende yakin zamanda gitmeyi dusunuyorum.
iyi bir goz doktoru surda su hastanededir diyebileceginiz yerler varsa paylasin arkadaslar.
-
2 derece gözlük kullanıyorum miyop... Tek sebebi pc :s Fazla bakmamak lazım ekrana filan dinlendirmek lazım arada gözü :S
-
2 seninki azmış be dostm :D benimki biri 4 biri 5 derece:D
-
seLpak bunu yazdı:
-----------------------------
2 seninki azmış be dostm :D benimki biri 4 biri 5 derece:D
-----------------------------
hala bilgisayar başındasın :) kalk git içeri uzan yat işinmi yok. -
benimkiside 2 derece :| tekrar doktora gitmeye korkuorum 2,5 3 falan verirler elime diea :S Harbiden topluca gidek :D
-
Ad : H.Kadircan Soyad : Keskinbora Unvan : Doç. Dr. Bulunduğunuz İl : İstanbul Branş : Göz Hastalıkları İkinci Uzmanlık/Doktora
veya Üst İhtisas: Deontoloji (Tibbi Etik) Hastahane Adresi : Hastahane Tlf. : Muayenehane Adresi : Incirli Cad. 43-5,. Bakirkoy, Istanbul 34740 Muayenehane Tlf. : 0212 542 18 19 Diğer Tlf. : 0532 275 87 95 E-mail : SORU SORMAK İÇİN TIKLAYIN Web Sayfası : Mesaj : Hastalarım bana e-maille soru sorabilirler ______________________________________________________________________________________________________________
Bu kişiye tedavi olduğum için tavsiye edebilirim
-
dünya göz hastanesi nasıl yaw orası iyi mi :S / aq bn doktora her gidişimde hep 1 numara daha yükseğini verio 3 2 le baslamıstım 5 4 simdi :D
-
dünya göz hastanesi süperdir tavsiye ederim
-
dünya göz hastanesi başka bence oraya git
-
tabiki de dünya göz hastanesi =)
http://www.dunyagoz.com/
Toplam Hit: 1660 Toplam Mesaj: 11