İstanbul Buluşması

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2005
    Erkek

    sa. arkadaşlar geçen gün annemle trenle istanbul bakırköye gittik. galiba pendikte marmaraya aktarma yaptık. dönüşte de olabilir (: benim %73 engelli raporum var zaten, engel raporu %70'in üzeri ücretsizdi galiba. hoş benim tipi görünce; boğazda ameliyat izi ve volkırla gördükleri için  sadece adapazarından binerken ücretsiz biletimi gösterdim başka hiç bilet falan sormadılar (: gebzeye kadar gidebilirim sanırım. 

     

    bana ziyarete bizim eve kadar gelen benim hatırladığım (ex. def. sw. 1-2 kişi daha vardı galiba) benim istanbul buluşmalarına gittiğimdeki görüştüğüm tbt istanbul temel tayfası sizlere iadei ziyaret olsun (: ben emekli adam olduğum için bana hergün uyabilir sadece arada fizik tedavim oluyor. cumartesi yada pazar herkes için daha rahat olur. ilk günü ben söyleyim; 27 ağustos pazar 10:55 adapazarı kalkış trenim var gebzeye varış 12:19. trenin iniş yerinde biriniz olsun beni volkırla=tutunarak ittirmeli bisikletle yürüyen birini gören yanıma gelsin. hem profilde boğazımdaki ameliyat izi yerini görür tanır hemde tbt müridi olduğumu anlar heralde (: buluşalım. yanlış hatırlamıyorsam "bişey"ım. buraya yazmayımda under. amcamızı uğraştırmayım (((: yanlışım varsa da pm de atabilirsiniz. 

     

    evet ne dersiniz istanbul tayfası gelen olur mu? yıllar sonra görüşelim ve bakalım tavla oynamayı unutmuş muyum (: burda netleştirelimde boşuna istanbul turu atmış olmayım (: veya başka gün saat ayarlayabiliriz.

     

    düzenlemem;

     

    haftaya bugün olacak buluşma için herkes bi görsün.

    ajan1111 tarafından 20/Ağu/23 12:51 tarihinde düzenlenmiştir

    Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2007
    Erkek

    ben gelirim


    seni 4 kere döverim yarın 🤙
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2005
    Erkek

    eyy konu hort (((:


    Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
Toplam Hit: 1020 Toplam Mesaj: 3
istanbul buluşması