İstanbul-Çanakkale Ulaşım
-
Selam müridler,
En kısa yoldan ulaşım nasıl sağlanır? Feribot seferlerine falan baktım yok sanırım. En yakın Bandırma var. En kısa ulaşım kaç saat sürer?
-
truva turizm
-
kamil koç'la gıt yol kartın varsa ındırımde yapıyolar en kısa 7 saat fılan suruyo 2 hafta once gıttım kamıl koç ta rahat guzel yolculuk yapılıyo
-
İdo bandırma ordan çanakkale 2 saat toplamda 4 saat bandırmadan gideceksen haber ver yardımcı olayım sana
-
En kısa ?
Uçak desem ayıp olurmu ki :|
-
her yaz düzenli giderim bizimkilerle her zaman istanbul dan tekirdağ ordan ferribatla(kilitbahir feribotları alınteri olanlar) karşıya orası çanakkale işte
-
7 saat ne yaptınız yahu, katırla mı gidiyorsunuz? 5 buçuk saatte gelirsin. Trakya'dan gelmen lazım. Bursa ya da Bandırma üzerinden gelirsen arkadaşların dedikleri süreye ulaşabilirsin ama.
Burayı mı kazandın?
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------
truva turizm
-----------------------------Bildiğimiz otobüs firması mı bu? Bir avantajı var mı?
fivestar bunu yazdı:
İdo bandırma ordan çanakkale 2 saat toplamda 4 saat bandırmadan gideceksen haber ver yardımcı olayım sana
-----------------------------İdo ile Bandırma'daki otobüs firmaları anlaşmalı mı? İndiğim gibi binebilecek miyim otobüse?
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
En kısa ?
Uçak desem ayıp olurmu ki :|
-----------------------------Olur :Dargent bunu yazdı:
kamil koç'la gıt yol kartın varsa ındırımde yapıyolar en kısa 7 saat fılan suruyo 2 hafta once gıttım kamıl koç ta rahat guzel yolculuk yapılıyo
-----------------------------Son ihtimal otobüs.JPriest bunu yazdı:
7 saat ne yaptınız yahu, katırla mı gidiyorsunuz? 5 buçuk saatte gelirsin. Trakya'dan gelmen lazım. Bursa ya da Bandırma üzerinden gelirsen arkadaşların dedikleri süreye ulaşabilirsin ama.
Burayı mı kazandın?
-----------------------------Yok İstanbul. -
Edirne yada çorluya gidip ordan bin ordan direk izmir arabaları istanbula gelmeden çanakkaleden gidio daha kısa
-
Truva vardır istanbul-canakkale arası her saat ama tavsiye etmiyorum.Saat i uygun olursa ulusoyla git bence fiyat olarakta fark yok aralarında.
-
Normalde başka bir hatta Kamil Koç'u öneririm ama Çanakkale hattında Truva ile Kamil Koç'un kalitesi aynı, yolculuk ta ortalama 6 saat sürüyor. Ha bir de Metro'ya sakın binme, yolculuk 10-12 saate çıkabilir. Özet: Esenler-Çanakkale tek Otobüs ile.