İstanbul Trafiğine Şükredin (4 Adet Resim)
-

Yaa beyler.. Neler var neler. Burası neresi diye sormayın ben bilmiyorum :) -
sen istanbulda yaşamadın heralde.Şirinevlerdeki bir kazadan dolayı taaa beylikdüzünde başlayan kuyruklardan haberin yok heralde.buna da kuyruk mu diyorsun.burda en azından yol geniş.ohe ne güzel mis gibi ferah ferah.bizde 4 şerit var 1sini muhakkak ambulans,polis vs..kulanıyordur.
-
Yahu istanbulun trafik sorununu tartışıcak olsam derin konulara filan açardım konuyu.. sadece resimleri paylaşmak istedim. İstanbulu iyi biliyordum. b.paşa cezaevinde kurye olarak askerlik yaptım. hergün sağmacılardan maslaka gidiyordum.. yoksa istanbulun trafiğide felaket biliyorum.. maksat resimleri paylaşmaktı.
-
dur hoca kızma her ne kadar eleştirel gibi görünse de muhabbet amaçlı yazdım.resimler için teşekkür etmeden eleştiri yapmak benim eşşekliğim.
-
Estafurullah kardeşim, ortada bi eşşeklik varsa o da benim eşşekliğimdir. uslübumu sert bulduysan özür dilerim.
-
güzel resimlerde hoca neresi burası ?
-
abi efes pilsen logosu var 2.resimde falan..
rusya olabilir diye düşünüyorum.. -
bana avrupa ülkesiymiş gibi geliyor.. hayalimdeki rusya böyle değil..
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hayalindeki rusya nasılki peki? =)
-
Daha çarpık.. :)
-
UmutxTR bunu yazdı:
bencede rusya olabilir.. daha önce duymuştum bir yerde.. 8 şeritli yolları var diye falan birisi sağlık için biride yardım için kullanılıyormuş hani polis vesaie fala diye duymuştm. rusya olabiletesi yüksek
Toplam Hit: 1371 Toplam Mesaj: 11