folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İşte Ben Kaçış.Nasıl Olacak



İşte Ben Kaçış.Nasıl Olacak

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2006
    Dişi

    ada orman dag falan guzel olurda senin ihtiyacın yok bence evde otur koltugunda gereginden fazla fantastik maceralar yasayabilirsin sanırım sende o potalsiyel var=)sen ve kendin birlikte gul gibi gecinip gidersiniz hukuksal işlemlerden uzak kimselerin haberi de olmaz=)))))))

     


    rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek
    ustat :D öyle ada falan bos ver de. kacmak için en idaal yeri sölimm sana . kimsede bişi demez . edirne-enez- taraflarında devrendere diye bi mekan var . heryer sık ormanlık. o ormanlıgın orda ortasında 2 tane yaslı adam yasıyodu bi gün ava cıktıgımızda karsılaşmıstık . yani onlara karısan yoktu sanada karısan olmaz yani . kim ne dicek ki sana özürlük diye bişi var.

    Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek
    kuş adasına gıtmenı tavsıye ederım ama oralarda hayvan cok yemesınler senı aq:D

    "Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2007
    Erkek

    hocam ismini hatırlayamadıgım bir şair var evvelki sene gazetelere konu olmuştu istnbuldan kaçıp bir adaya yerleşmiş ve uzun yıllar robinson hayatı yaşamıştı. kızlarının zorla geri getirmesi ile dönmüştü insanların arasına ama haberden bir ay sonra tekrar adaya kaçtıgına dair bir haber daha okumuştum gazetede taa o zaman bile bende 'Ahh ulennnn keşke bende ' demiştim.

    heyhat şimdide diyorum kaçsam kurtulsam dertlerden insanlardan diye borç gırtlaga kadar, bankalar peşimde ha bire haciz davaları ile ugraşıyorum ama hanım çocuk bırakılmıyor işte

    oglumu özlemiyecegimi bilsem dur bekle bende geliyorum her nereye gidiyorsan seninle beraber derdim ammaaaaa


    Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
Toplam Hit: 3744 Toplam Mesaj: 35