İtunes‘Den Whatsapp Alan Çıkar Mı?
-
karşılığında telefonuna kontur yollayabilirim...
-
yavaş yavaş bitmeye başladı demekki 1 yıllık üyelik hakkı yalnız heriflerin 100M indirmesi var sadece androidde bunların 4de 3ünü at bi kenera tekrar yüklemeler vs 25 milyon kişi 1 dolardan deli para eder ya bi de işin iphone kısmı varki o daha bi manyak para yapar
KaRaKuLe tarafından 22/Şub/13 22:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Şahsen 4 de biri değil baya kişi alcaktır. Ancak şu kredi kartı olayı sorun çıkarır çoğu kişide. O kadar kara geçiriyor adamlar yılda 1 dolarmı ne de verirken çekinmemek gerek :)
-
Telefonumda kontör olmamasına rağmen vs bugün hizmet süresi uzatıldı dedi. Androidde ücretsiz mi?
Daniel-Koo tarafından 22/Şub/13 22:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Daniel-Koo bunu yazdı
Telefonumda kontör olmamasına rağmen vs bugün hizmet süresi uzatıldı dedi. Androidde ücretsiz mi?
Bendede geçen ay uzamıştı şimdi bitti uzamadı :( kredi kartı olmasa alırdım bende nolcak 1 dolar. okadar kullandık iyide alıştıydık.
-
Daniel-Koo bunu yazdı
25pp programı ile hallettim...
-
Daniel-Koo bunu yazdı
kontörle ne alakası var la?
-
siz ne diyonuz ne ara paralı oldu ben niye hala böyle birşey yaşamadım. Kaç kere yükledim. Her Rom değiştirişimde hemde. Her seferinde hayat boyu ücretsiz kullanımın tadını çıkarın yazıyor ekranda.
Sizden niye para istiyor arkadaş:/
-
burakbet bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
kontörle ne alakası var la?
ne bilim olm. :D
-
ben dede gecen ay uzattı kendiliğinden paralı olacağını sanmıyorum. olursada zaten millet yavaştan vibere kayıyor
-
whats up uygulaması itunes ta ücretli. Android markette ise ilk 1 yıl ücretsiz. Sonra 0.99 $ istiyor. Bende s3 var. Dün kendi kendine bir bildirim uyarısı geldi. 7-3-2013 e kadar hizmet uzatılmıştır yazdı. Bişey anlamadım. Şuanda çalışıyor bir sıkıntı yok.