İzmirin Kızları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

Saat olmuş gecenin bir yarısı. Ev arkadaşı aldatılmış ağlanıp duruyor. Bu adamamı üzüleyim yoksa kendi işimemi bakayım? Nasıl yerdir bura arkadaş. Bununla beraber 6. arkadaşım İzmirli kızlar tarafından aldatılmış oldu. Genelleme yapmak istemiyom. İyiside kötüsüde var tabi. Ama bu kaçıncı şahit oluşum. Ünide bizim sınıfta 3 tane kız biliyorum aldatan. Etti 9. Daha bilmedik neler var kimbilir. Çocuklara acıyorum. Biri bizim sınıftan biriyle aldatıyo. Nasıl iştir? Hiç güvenemeyecekmiyiz kimseye burda? Sevgi aşk yalanmı burda arkadaş? Abartıyorsam, genelliyorsam adiyim. Ama nereme baksam aldatılan aldatılana. Hadi diyeceksiniz güzeller falan. 3 senedir burdayz. Öyle pek güzelini görmedk bakımlı desek daha doğru olur. Fakat güvende yok. Müritler ne yapacaz bilmiyorum. İki saattir adamı sakinleştiriyoruz. Kendine zarar falan vermekten bahsediyor. Kendi canı yanacak bizimkinide yakacak.

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

hocam çok bağlanmayacaksın.

çok güvenmeyeceksin.

Diş ağrısı gibi olur, ya çekersin ya da çektirirsin...

Ayrıca kendilerini bakımlı olarak düşündükleri için ben herkesi elde ederim düşüncesine sahip oluyor bazıları.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

ahh be hocam, bu kizlar var ya, onlarin dilinden ben anlarim. bunlarla bas etmek, iyi bir stratejiden gecer. stratejini iyi cizeceksin, planini iyi yapacaksin, kafanda kuracaksin, en onemlisi BAGLANMAYACAKSIN!

kural 1: Seven S... S..ken Sevilir, unutmayacaksin...

bu devirde kimseye guvenilmez zaten, bugun yuzune gulen yarin arkandan vuruyor. sevilmek istiyorsaniz eger deger verdiginizi gostermeyeceksiniz, siz niye onlarin pesinden kosasiniz ki? Birakin onlar sizin pesinizden kossunlar

**EbMaRtEu**
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Aldatılmak istemeyen dindar kız bulsun kardeşim izmirliyle sevgili oluyosan bunun risklerini de kabul edeceksin... (tüm izmirli kızlar böyledir demiyorum tabiki, genel "izmirli kız" profilinden bahsediyorum)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

-

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

rstr617 bunu yazdı:
    -----------------------------

Aldatılmak istemeyen dindar kız bulsun kardeşim izmirliyle sevgili oluyosan bunun risklerini de kabul edeceksin... (tüm izmirli kızlar böyledir demiyorum tabiki, genel "izmirli kız" profilinden bahsediyorum)

kapalisida yapiiyor , yapmiyormus saniyorsun ?  :) kadin milleti yapicam dediginde ,betonda doktursen gene yapar. takmiycan , birak ne halleri varsa gorsunler. en cok 5-6 sene daha guvendikleri seye sahip olucaklar , ondan sonra kendileri tirim tiris ariycaklar . bu zaman zarfinda yapman gereken, ayagina gelen firsatlari degerlendirmek, mulakata almak. illaki aradigin cikacaktir, genede kendini kaptirmamakta fayda var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

hacı izmirli diye değil de yetiştiği geliştiği ortama bakmak lazım

izmir diğer şehirlere göre daha rahat bi yer

bunu görüp öyle yetişiyorlar öyle yerleşiyor içlerine

bi köy yerinde aldatan zor bulursun mesela

biz de annemizden babamızdan insan bi kere evlenir diye öğrendik o kafayla hareket ediyoruz

aldatılırsak terkedilirsek yıkılıyoruz oysa o malum kişiler için bu sıradan bi durum

hele şimdiki nesil aşk-ı memnu izleyerek büyüyor yandık valla

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek

hocam istanbul sanki farklımı, hele şu günlerde izmirin kızlarıyla ilgili bu yazıyı yazarak duyarsız davranıyorsun. hem bu işin ili ilçesi yok kızı erkeği yok, sen kendine sor bakalım şimdiye kadar kaç kızı aldattın veya bıraktın, ileride aldatmayacağın ne malum?

"Sen doğru dur, eğri belasını bulur"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yildo
    yildo's avatar
    Erkek

1-)izmir

2-)bursa

3-) eskişehir(kısmen de olsa)

Bu 3 şehrin kızlarında bi gariplik var arkadas kaşar tabiri genelde bunlarda karşımıza çıkıyo ben kütahyada okuyorum burda bu 3 şehirde çok fazla kız var genel görünüm bu ya ben yanlış görüyom  kaşarı sadece karşıma çıkıyo yada kaşarlık ırsi bunlarda.

İsyan et ey arkadaşım!Söz söyleyecek an değil
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

gfb_soldier bunu yazdı:

Hocam izmirli kızlarla çıkılmaz.Güvenilmiyor.Hadi çıktın diyelim sadece çıkmak olsun adı gerisi yalan.

Aynı olayın farklı tarafındayım ben şuan çıktığı var ama takılıyoz:)

çok bilenler artık tutkularına sahip değildir arkadaşım :)

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

yildo bunu yazdı:

1-)izmir

2-)bursa

3-) eskişehir(kısmen de olsa)

Bu 3 şehrin kızlarında bi gariplik var arkadas kaşar tabiri genelde bunlarda karşımıza çıkıyo ben kütahyada okuyorum burda bu 3 şehirde çok fazla kız var genel görünüm bu ya ben yanlış görüyom  kaşarı sadece karşıma çıkıyo yada kaşarlık ırsi bunlarda.

iyi düşün bence

kaç Bursalı gördün bilmiyorum lakinkin öyle değildir

gördüklerin ya gerçekte Brusalı değildi ya da cinsine denk geldin ki çok zor çıkar buralardan

Bursa'da büyüdüm ordan biliyorum bulabileceğin en efendi en düzgün kızlar burdan çıkar

eşkişehir de paso öğrenci zaten yani kim bilir orda nereli kızlara denk geldin

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 1835 Toplam Mesaj: 11