folder Tahribat.com Forumları
linefolder Java
linefolder JAVA & C & C++ & Assembly Uzerine!(OKUYUN LÜTFEN!)

JAVA & C & C++ & Assembly Uzerine!(OKUYUN LÜTFEN!)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PheniX
    PheniX's avatar
    Erkek

Arkadaşlar kafamda bir bu diller adına bir portal açıp ingilizce ve türkçe yazilar yazma var.Ve de web tabanlı JSP veya Appletlerle oluşturulmuş fake mail servisi - web tabanlı trojan kontrolu gibi konularda ve java ile exploit derleme konularında yazilar yazmak istiyorum!Böyle bir site kurarsam arkamdan geleniniz olur mu ? bunu soracam ve ona göre bu işe girisecem.

Ne Hasta Bekler Sabahı, <br> Ne taze ölüyü mezar, <br> Ne de Şeytan bir günahı, <br> Seni Beklediğim Kadar.... <br> <br>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Arkadaşım seni destekliyorum ama gönülden : ) kimse geLmesede varsa öyLe bir fırsatın kimseye bakma

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PheniX
    PheniX's avatar
    Erkek
    abi tamam da biz de insan evladıyız bunu herkes biliyor.Dolayısıyla ben de sitemde şöyle şeyler dşünüyom.Millet Benim sitemi ziyaret ederken ben de hit alıcam ve paralı bir hostingte bedava taşınıcam ve böylece hem daha kaliteli hizmet vericem hem de bu site üzerinden para kazanıp bazı harcamalarıma ve ihtiyaclarima bakicam.Sonuc da ben de bir öğrenciyim

Ne Hasta Bekler Sabahı, <br> Ne taze ölüyü mezar, <br> Ne de Şeytan bir günahı, <br> Seni Beklediğim Kadar.... <br> <br>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek
    sahsen bence ii olur :))

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek

Zaten profesyonel anlamda hem Türk hemde yabancı yüzlerce böyle site var, içerik, makale, örnek kodlar bakımından onlara yetişmek ve rakip olman çok zor.
    Yinede azımliysen kolay gelsin sana...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek
    baslat adamım arkandayım sonuna kadar  

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arahman
    arahman's avatar
    Erkek
    Tamamen arkandayız

Life's been getting harder, but I'm hanging in there
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ufak tefek pascal ve delphı kodaları ( kendı yazdıklarımız basıt baslangıc turunden programcıklar dıyelım) ısını gorurse bızde desteklerız.

Ayrıca konunun yerı burası degıl...

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PheniX
    PheniX's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar o zaman bu site çalışmları ramazan çıkışında başlıyacak ve dahası inşallah sizin yardımlarınızla da mükemmel olacaktır....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    boyle çok site var. sen orjinal bişey yapıp koymazsan siteye boşuna uğraşmış olursun. bi defa kendi portalını yazmayacaksan hiç girme o işe.

ftw
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jeday
    Jeday's avatar
    Erkek
    aaaaaaaaaa  ayıp ettin sen aç ilk üyen ben olurum Anledığım kadarıyla yardım ederim
Toplam Hit: 3067 Toplam Mesaj: 11