folder Tahribat.com Forumları
linefolder Java
linefolder Javada Json Formatındaki Veriyi Database Nasıl Kaydedebilirim?



Javada Json Formatındaki Veriyi Database Nasıl Kaydedebilirim?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2015
    Erkek

    hocam , pojo dediğin şey bi kalıp zaten bi C# da property falan derler java da pojo derler. Class'a veri gömersin o class'ı kullanırsın.. Her neyse.

    Veritabanı nedir ? SQLlite mi ? Yoksa dışarıdaki bir Rest api ye veya Web Api fark etmes. Oraya mı şutlamak istiyorsun ???

    Ek olarak senin Pojo dediğinde eğer çok bilgi yok ise SharedPreferances olarak kaydedebilirsin. VT ile aynı mantık.. Biri Cihazda keylerle saklanıyor diğeri bir VT de saklanyor (SQLlite).

    Gelen Veriyi kendin Parse edebilirsin veya JacksonJSON GJSON gibi kütüphanelerden birini kullanarak sana dönen değerleri okuyabilirsin.. gene aynı mantık onlar da parsing işlemi yapıyor..

    Kendini geliştiriyorsan da hazır Lib kullanmamanı öneririm.

     

    MhmdAlmz tarafından 31/Mar/17 19:35 tarihinde düzenlenmiştir

    Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 3650 Toplam Mesaj: 12
java json jsf java ee