Javascript Copy&Paste Komudu ?
-
herkeze kolay gelsin, arkadaşlar bu tarz elinde kodu olan varmı aramadığım yer kalmadı gibi bulduklarımda çalışmıyor. Bunun gibi (http://www.jsindir.com/goster/646 ) kutucukta yazan yazıyı belirttiğimiz kutuya tıklayarak kopyalan bir javascript kodu arıyorum bilen veya elinde olan vasa paylaşırsa yardım ederse sevinirim baya sıkıştığım bir konu oldu işin içinden çıkamadım örnek sitenin kaynak kodunada baktım ama başla bir sisteme bağlı sanırım bulmadım şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar...

sarı yere tıkladığımda kutucukta ne yazısı varsa kopyalıyo.
-
konu başlığında yazım hatası yapmışım kusura bakmayın aceleden :)
-
hacı bulmuşun işte kodları
oradan ayıkla :) -
ayıklanmıyo dostum çalışmıyo :) olsa omuyo işte
-
designerboyalee bunu yazdı:
-----------------------------
ayıklanmıyo dostum çalışmıyo :) olsa omuyo işte
-----------------------------<script language="Javascript">
function Sec() {
document.all.KodText.value=document.all.KodDiv.innerText;
document.all.KodText.select()
therange=document.all.KodText.createTextRange()
therange.execCommand("Copy")
alert("Kod panonuza kopyalanmıştır; Yapıştır diyerek (CTRL+V) yapıştırabilirsiniz.");
}
</script>
-
hocam kod sağlam,sende bir problem olmadığından emin misin?kodu kopyaladıktan sonra başka şeyler kopyalıyo olmayasın ?
-
<script language="Javascript">
function Sec() {
document.all.KodText.value=document.all.KodDiv.innerText;
document.all.KodText.select()
therange=document.all.KodText.createTextRange() // bu satırda bu satırda yazıyı therange degiskenine atıyor.
therange.execCommand("Copy") // burdaki fonksiyonla da therange degiskenindeki yazıyı clipboarda alıyo.
alert("Kod panonuza kopyalanmıştır; Yapıştır diyerek (CTRL+V) yapıştırabilirsiniz.");
}
script>kaynaktaki o islemi yapan kod bu :) acıklama girdim o kadar ;)
edit : smart daha seri yazmıs :D
-
bende anlamadım çalışması lazımken çalışmıyo kesin birşeyleri yanlış yapıyoruz :S
smartsecure kod için teşekkürler ama şuan senin bulduğun koda bağlı olan metin kutusunu seçmesi gerekiyo o metin kutusunun içindeki yazıyı kopyalamslasım yani anladığım kadarı ile sistemde bi metin kutusu var birde o metin kutusuna bağlı bu java kodu var java kodunu sayende bulduk şimdi bu koda bağlı metin kutusunu nasıl yaratacaz :) çok karışık ve sivilce yapan bir soru ile karşı karşıyayım yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkürler,
bu arada yapabilen bir arkadaş HMTL yada not defterine yazıp buraya ekleyebilirmi?
-
bi yerlerimi yırttım ben zamanında...
javasscript ile copy komutunu sadece ie de claıştırırsın
firefoxun standart güvenlik ayarları izin vermiyor...
-
pm atmışsın sadece admin kısmında kullanacam demişsin, o zaman internet explorer kullan
head tagının içine şunu yaz
<script type="text/javascript">
function LinkiKopyala(data)
{if(window.clipboardData)window.clipboardData.setData('Text',data);}
</script>aşşağıdaki linkede şunu
<a href="javascript:LinkiKopyala('linkin')">(Kısayolu Kopyala)</a>
-
çok teşekkür ediyorum herkeze yorumlarınız ve fikirleriniz için akşam akşam fazla kendimi yırtmaktan kurtardınız :) rene özellikle sana tekrar teşekkür ederim pm den sıktıysam kusura bakma herkeze iyi çalışmalar iyi geceler...