folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Jilet İzi Gibi İz Tedavisi Devlet Hastanesinde Yapılır Mı

Jilet İzi Gibi İz Tedavisi Devlet Hastanesinde Yapılır Mı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

İyi gunler muridler

Kucukken jilet izi gibi bir iz kaldı kolumda

Ben korkmuştum diktirmemiştim kabuk bağlayıp hayvan gibi iz kaldı.

Devlet hastanesinde

bunu kesip bida dikseler daha iyi gözukur. Acaba ucretsiz yapılıyor mu ? Yapılıyorsa hangi bolum doktoru yapar ?

Mx0TBT tarafından 11/Eyl/15 22:14 tarihinde düzenlenmiştir

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

normal estetik operasyon bölümüne gitmiştim ben. babamlar götürmüştü haccetepede.

harb okulu sınavları döneminde aynen jilet izi vardı.

benim göğsümdeydi . göğüsde olduğu zaman biraz daha farklı oluyor düzeltme şansı pek yoktu.

onun haricinde dizimdede yara vardı. inşaat demiri girip çıkmıştı.

onu aynen dediğin gibi tekrar kesip daha özel bir iple diktiler. düzeldi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

askerde alnımda iz kalmıştı jel vardı onu sürdüm hala geçmedi doktor boşuna sürme ameliyatlada olmaz demişti seninki farklı olabilir lazer falan bi sor =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vac
    Vac's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

estetik olaylar ücretsiz yapılmıyo hocam sgk kapsamında . Anca yaralanmalarda yapıyolar bildiğim. 

Bence güzel bi dövme yaptır 

Comeback...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Devlet hastanesindeki estetik cerrahi bölümü EĞER GEREKLİLİĞİNİ SGK'YA KANITLAR VE SGK'NIN ÖDEME KAPSAMINA GİRİYORSA ödenir ve ücretsiz yaptırabilirsin.

Yani keyfi yaptıracağın birşeyse veya sadece estetik amaçlı olup sağlık amaçlı değilse çoğu zaman paralı yaptırman lazım. Mesela bazı konuları sgk ödüyor. Örneği ciddi anlamda psikolojik soruna yol açan yarlar gibi. Diğer türlü paralıda olsa özel'e göre daha ucuza yaptırısın.

Mesela çok büyük bir ben var suratında, eğer dermatoloji uzmanı displastik çıkacağını düşünür ve leke kalmaması için plastik cerrahiye yollarsa, sgk nın ödeme ihtimali var.

DrKill tarafından 12/Eyl/15 01:10 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Hmm o zmn kendim kessem biraz. Sağlık amaçlı düzelttiler heralde

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı

Yok artık! Öyle bir durum olduğunda normal dikiş atarlar estetik cerrahiye girmeye bilir. Sakın öyle birşey yapma önce doktora danış.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Psikiyatriden rapor almalısın, psikiyatr rapor verirse o rapor ile yine cerrahiye gideceksin, onlar da düzeltilebileceği kadarıyla estetik cerrahiye yönlendirecek. Çok ciddi olmayan kesiklerde faydasını görmen zor. Benim sırtımı motor kazasında refüj kesmişti ortaya bir parmak giriyordu özelde yaptırmama gerek olmadığı söylendi trafik kazalarında, yanma vs gibi durumlarda devlet karşılıyor fakat psikiyatri raporu şart çünkü o ameliyat yapılmadan ruhsal dengenin yerine gelmeyeceğine yaşamını düzgün bir şekilde idare ettiremeyeceğine inanmaları gerek ki gideri karşılasınlar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Hiç bir iz %100 düzelmiyor kardeşim %90 dahi düzelmiypr bunu bilerek git alternatifi yok belki düzeliri yok

Kurtlar tasma takmaz....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı

Durumu fazla öznelleştirme afyonda kolu jiletsiz kızı istemeye gitmezler misal iyi tarafından bak .)

Bununla birlikte daha önce parmak ucum kopmuştu yüzsek devirli bir motora kaptırmıştım, tırnak bölgesi parçalanmıştı .Kanlar içinde gittim acile ancak sadece dikiş atarız normal prosedür uygulanır ama farkı öderseniz estetik cerrahına gidebilirsiniz dediler ve üç yüz lira fark ödedim doku eklettirdim şuan eskisinden pek farkı yok ama iz olarak orjinalini tutmaz hiçbir zaman bi umut his kaybı yok.)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Tm teşekkurler

Toplam Hit: 1783 Toplam Mesaj: 11
yara jilet iz