Kablosuz Ağ Sorunu
-
bilgisayarıma geçen gün ne olduysa bilmiyorum her bilgisayarı açtığımda kablosuz olarak internete bağlanmıyor.kablosuz olarak bağlanmak sorun gidericiyi açıyorum sorun tanımlandı ağ bağlantınız kapalıydı açıldı yazıyor ayrıca fn+f2 tuş kombinasyonuylada oluyor anca böyle internete girebiliyorum sürekli bu işlemi yapmak zorundamıyım nasıl giderebilirim bu sorunu teşekkürler.
-
Benzer bir sorun bende de var. Telefondan ya da laptop'tan farketmiyor. Telefondan girerken daha sık oluyor ama. Sebebi ne olabilir?
-
bilen birisi yokmu arkadaşlar up
-
ne enteresan bir durum burdada aynı sorunu yaşamaya başladım . bu aralar her yerimiz elektronik soruna döndü . taşdevrine gitmek daha huzurlu galiba .. :D
-
kimse bilmiyormu arkadaşlar ya cok can sıkıcı bır durum
-
hades senin durum yine iyi :) benim wireless kartı kendi kendine devreden çıkıyor, yeniden başlatsam da fayda etmiyor (bluetooth u ne zaman
kullansam böyle oluyor) sanki plug-out olmuş gibi davranıyor, windowsu tekrr kurdum aynı sorun devam ediyor. çözüm olarak ubuntu ile oturum
açıyorum ve oradan wifi ye bağlanıyorum sonra yenden başlatıp windowsa geri dönüyorum o şekilde bağlanıyor ancak :)
sen yine de bir driverlarını güncelle
telefon konusunda ise, android in 2.3.6 versiyonunu kurdum wifi arada bir kesiliyor. bu sanırm versiyonla alakalı bir şey. bazı versiyonlarda da bu yaşanıyor. Bunun için uygun patch/fix ler yayınlanıyor bunları araştırabilirsin
-
Kabloluda denedin mi? Ag baglantisini kabloluda da kapatiyor mu?
-
kabloluda sorun yok aslında kablosuzda da sorun yokda işde dediğim gibi bilgisayar acıldıgında otomatik gormuyor ya fn+f2 tus kombinasyonu yapmam gerek yada ağ için sorun gidericiyi açmam gerek anca öyle bağlanıyor ben bilgisayar açılınca otomatik bağlanmasını istiyorum
-
Wireless network driver silip yeniden kurmak?
-
mizahi bunu yazdı
Wireless network driver silip yeniden kurmak?
modemi resetle kablosuz ağlardan kaldır. Wireless driver kaldır güncel kur.
-
arkadaşlar dediklerini denedim yinede olmadı :S