folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Kablosuz Yazıcı Kullanma ( YARDIM )



Kablosuz Yazıcı Kullanma ( YARDIM )

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cocaine
    cocaine's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mayıs/2011
    Erkek

    Merhaba, arkadaşlar ofiste 2 pc var ve kalbosuz özelliği olan bir samsung marka yazıcım var bu yazıcı kablosuz olarak kullanmak istiyorum bir ağ kurmam gerekiyor internette biraz araştırdım ama çözümü bulamadım bilen varsa yardım etsin lütfen.


    Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2013
    Erkek
    cocaine bunu yazdı

    Merhaba, arkadaşlar ofiste 2 pc var ve kalbosuz özelliği olan bir samsung marka yazıcım var bu yazıcı kablosuz olarak kullanmak istiyorum bir ağ kurmam gerekiyor internette biraz araştırdım ama çözümü bulamadım bilen varsa yardım etsin lütfen.

    üstad yazıcının üzerinde ağa bağlanmak için menü vardır. oradan wifi ye bağlanacaksın daha sonra yazıcı ekle bölümünden ağ daki yazıcıları arattıracaksın ekliyeceksin. İkinci bir seçenek ise kablo ile bi bilgisayara bağlarsın oradan paylaşırsın ama bağladığın bilgisayar açık olmadığında diğer bilgisayar yazdıramaz


    Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Nisan/2007
    Erkek

    Yazıcınızın Wi-Fi özelliğinin varsa yazıcının ayarlar menüsünde ağ ayarları ile alakalı bir seçenek olması gerekir. Oradan mevcut ağların listesini yazıcının lcd ekranında görebilir, istediğinizi seçebilir ve ağ parolasını girmeniz için ekran üzerinde görünecek bir klavyeyi yazıcı üzerindeki mevcut yön tuşları ile kullanabilirsiniz. Diğer bir ihtimal, bağlanacağınız ağı aynı "Windows Ağ Ayarları"ndaki gibi manuel olarak ayarlayabilir ve ayarlar bittikten sonra otomatik olarak bağlanmasını sağlayabilirsiniz ama manuel ağ ayarlama özelliğinin bulunduğundan şüpheliyim.

    Modeme bir kez tanıttıktan sonra aynı ağdaki bütün cihazlar sorunsuz olarak yazıcınıza ulaşabilecekler.

    Ben de yıllardır Wi-Fi özellikli Canon marka bir yazıcı kullanıyorum. Ek olarak aynı ağa kablosuz olarak bağlı en az 2 bilgisayar sürekli açık ve yazıcının sürücü yazılımı yüklü. Ek olarak Android yazılımı yüklü akıllı telefonlarımızdan da yazdır komutu verebiliyorum. Sorun yaşarsanız yazın, yardımcı olmaya çalışalım.

    RaNGeR tarafından 04/Ağu/15 19:09 tarihinde düzenlenmiştir

    Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2010
    Erkek

    Yazıcıyı aynen dizüstü bilgisayar gibi, cep telefonu gibi kablosuz ağa bağla. 

    Sonrada aynı ağdaki bilgisayarlarda ağyazıcısı yükle de. Eğer bilgisayarlar yazıcıyı bulamazsa yazıcının ağdan aldığı ip yi bilgisayarda yazıcı adtesi yada yazıcı yolu yazan alana yapıştır. Next de olsun bitsin. 

Toplam Hit: 1141 Toplam Mesaj: 4
yazıcı kablosuz bağlamak