folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kadın Yazarlara İş Garantili Eğitim Fırsatı (Android-Turkcell)



Kadın Yazarlara İş Garantili Eğitim Fırsatı (Android-Turkcell)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr/gelecegiyazankadinlar

    TOBB, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Turkcell işbirliğinde başlatılan Geleceği Yazan Kadınlar Projesi’nin amacı kadınları yazılım konusunda eğiterek, mobil uygulamalar geliştirmelerine destek olmak, kadınların bu alanlardaki istihdam kapasitesini ve girişimciliğini artırmaktır. Projenin hedef grubu; lise mezunu, üniversite öğrencisi veya mezunu olan, mobil teknoloji endüstrisinde çalışmak veya mobil teknolojileri kullanarak iş fikrini hayata geçirmek isteyen 18 yaş üzerindeki kadınlardır.

     

    Proje Aşaması

    Sınıf içi eğitimlere katılan ve online eğitimleri tamamlayarak başarı belgesini alan katılımcılar 1.5 aylık proje geliştirme aşamasına geçeceklerdir. Bu aşamada katılımcılar proje fikirlerini ister bireysel isterlerse maksimum 3 kişilik ekip oluşturarak hayata geçirebilirler.

    Bu süreçte katılımcıların proje geliştirirken ihtiyaç duyduğu teknik destek eğitmenleri tarafından online olarak sağlanacaktır. Bunun yanı sıra proje geliştirme sürecinin sonuna doğru eğitmenler yüz yüze 2 günlük teknik danışmanlık verecektir.

    Katılımcılara teknik danışmanlığının yanı sıra projelerini doğru iş modeliyle hayata geçirebilmeleri için başarılı iş insanları ve akademisyenler tarafından 3 günlük yüz yüze iş danışmanlığı verilecektir. Projelerini geliştiren katılımcılar 3 aşamadan oluşan yarışma sürecine katılacaktır.

    Projeler, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurul Başkanı Evrim Aras’ın da içinde bulunduğu büyük jüriye İstanbul’da düzenlenecek finalde sunulacaktır. Başarılı olan finalistler ödül ve çeşitli fırsatlara sahip olacaktır.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2008
    Erkek

    Geçen yıl ilk kez düzenlenmişti. Ben de istanbul eğitmeni olarak dahil olmuştum. Çok keyifli bir deneyim. Gerçekten eğitmenler her türlü yardımı sunuyor. Hiç bilmiyor olsalar bile kız arkadaşlarınıza önerin eğer istekleri varsa. Benim sınıfımda her meslekten kadın öğrenci vardı. Herkes birşeyler yaptı güzel dostluklar edindi.

Toplam Hit: 1055 Toplam Mesaj: 2
eğitim turkcell