Kahrolsun Microsoft

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fizilal
    fizilal's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2003
    Erkek

    Bence devlet dairelerinin yerel bir işletim sistemi kullanmaları faydalı olur... uludag güzel proje ama umarım biter:)) Serdar Köylü Barış Metin ve proje lideri kaliteli insanlar... Allah yüzlerini kızartmasın...


    En iyi tek değildir. Kişil özellikleri ile alakası vardır.. Öyle olmasa hepimiz aynı kıza aşık olurduk.. Kendinden bişeyler bulma olayı.. Hangisi size yakınsa onu kullanırsınız.


    Herkes hoş bir seda duymak ister...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2003
    Erkek

    DOS u bende sewerim QDOS iyidir ama MSDOS yine ezik...


    abi mssql süper bi yazılım bende kabul ediyorum indexlemesiyle bilmemnesiyle ama sen ücretten bahsettin kaliteye dönüyosak php de asp den çok daha kaliteli bi programlama dili hatta php4.3+ asp.net dende çok daha iyi en azından framework değil gereksiz kasmıyo adamı... kaliteden bahsediyoruz sanırım halen... windowsun DNS serverı binddns kadar kalitelimi? yada Microsoft ftp server ı kaç kere vuln edilmiş patch çıkarılmış? yada proxy serverı varmı varsa squid kadar iyi çalışırmı yada microsoft un .msi dosyaları .iso kadar kalitelimi? kaliteden ne anladığına bağlı... herşeyi bırakıyorum xp patchlene patchlene kedni boyutunu 2 ye katladı... ben tarih öncesi gelecek linux1.0 ı kurayım bir allahın kulu makineye virüs mirüs sokamaz hikaye

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Kayıt Tarihi: 25/Temmuz/2002
    Erkek
    swordofdarkness bunu yazdı:


    underzero bunu yazdı:



    nerde o eski siyah ekranlar. nerde o eski dos sistemi. nerde o eski herbi boku klavye ile yaptigimiz zamanlar. simdi mouse u tutmayi ogrenen bilgisayarci oldu, kasanin vidasini cevirebilen teknik servis oldu.


    YASASIN DOS SISTEMI...






    +1



    ayrıyeten yaşasın programlama dillerinin babası asm( her ne kadar dersleri veremesem de)... 





    benim mouse çalışmıyo doğru durust ak


     


    ftw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Kayıt Tarihi: 25/Temmuz/2002
    Erkek
    windows root unu kaoruyamıyor oyle bir durum var. ama sonuç en iyi hangisini kullanırıma kalır. ikisininde birbirinden aşağı yada yukarı yanları yok. bilmen gereken hepsi nihayetinde destek alırsan aynı paraya gelir. ucuzmuş yada çok iyiymiş bunlar saçma şeyler. ben mesela devlet dairelerinde ms kullanılmasını istemem. bu benim kişisel görüşüm.

    ftw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fizilal
    fizilal's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2003
    Erkek
    Ulen seni bırakan hojanın taa.... Serefsiz ve boş ile uğraştırıcı çoğu bu nedenle saygı görmüyorlar... Microsoft Linux olayında katılıyorum pezocuğuma beleş olsa armadorsofti gelecek gibi şirketler nasıl para kazansın. Linux mantığı hata versin insanlar çözemeyip destek alsın malasef..

    Herkes hoş bir seda duymak ister...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UndeaD
    UndeaD's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2004
    Erkek
    walla linux zor be abü

    Bırak Şimdi imzayı :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 01/Mart/2003
    Erkek
    pezevenk bunu yazdı:



    şimdi sıraylan cevap yazalım.


    şu anda çalıştığım şirket microsoftun çözüm ortaklarından.(underzero bilir) lisansları biz satıyoruz kaçı kaç para user bazlı yada server bazlı bilirim. o windows xp lisanslarınında bi getirisi yok. onu da soyliim isteyen istediğii kadar kullansın bi sik deil o.  . mssqlserver üzerine turkiyenin enbaba şirketlerinden birinin otomasyon programını yapıyoruz.


    mssql server mysql den daha kaliteli bir yazılımdır. sen eğer 100 ve daha fazla client ı olan bi şirkettin systemadmin'i isen kullandığın server yazılımına full destek verbilmen lazım. eğer destek veremeyeceksen destek için para ödersin. profosyonel anlamda iş yapmaktır bu.  bu server kiralayıp linux uzerinde hosting yapmak iş değil. oyle istersen herşeyi bedavaya getirebilirsin. desktop için linux sürümleri ayrı server için ayrıdır.


    son olarak linux çekirdeği üzerinde değişiklik yapıp çoğaltmak yasaktır. linus torwald dışında çekirdekle oynamak illegaldir.





    + 1


    bravo.. bu forumda rastladığım enteresan güzellikte cevaplardan biri. hakikaten kutlarım..


    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek

    R.E.K.L.A.M.L.A.R


    Türkiye de Linux adina baslatilan kampanya da linux sürümleri (Mandrake,Redhat[Fedora],Pardus[Tubitak],Turkix,Gelecek,Ubuntu,Suse) ücretsiz dagitiliyor. Ödemeniz gereken sadece kargo parasi. Bu gönüllü olarak yürütülen kampanyadan yararlanmak için http://linuxcd.maviportal.com adresine üye olup istek yapmaniz yeterli...



     


    Laaaaaan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McQeey
    McQeey's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Mart/2005
    Erkek
    Debıan ı unutmayalım...: )
Toplam Hit: 5179 Toplam Mesaj: 30