Kanal D Muhabirinin Yanlış Anladığı Son Dakika Haberi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Kasım/2007
    Erkek

    Utanmadan birde çocuğu gönderip bir anne olarak diyor.Rezilliğin daniskası tabii ki reyting uğruna yapılmış yayınlayanda kabahat var tamamda anne olduğunu söyleyen bu ucube bir anne ye o halde endişe içerisinde beklerken böyle bir haberi bu şekilde nasıl verebiliyor yarım akıllı bir deli bile bunun ayırdına varabilir tabii reyting kaygıs varsa durum değişiyor görüldüğü üzere. Ne söylense az hatta söylenecek söz yok şimdi birde olan biteni unutmuş normal hayatınada devam ediyordur bu yaratık biraz vicdanı olan biri işini bırakırdı böylesine ölümcül bir hatadan dolayı ama boşverin reyting hatası.Birde gerçekten çocuk ölmüş olsaydı herşey asıl o zaman normal olacaktı değilmi? Zaten herkes bu şekilde öğrenmek ister bir yakınının öldüğünü hele ki bir anne..


    Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2008
    Erkek

    ulan öyle söylenir mi be yuh


    http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Kasım/2010
    Erkek

    Bende izliyordum o sırada. KanalD'nin telefonu yazılı olsaydı ekranda arayıp sövecektim. İnternete girip araştırasıya kadın özürdiledi.

    Gerçek şu ki, çocuk hayatını kaybetmiş bile olsa annenin yanında böyle açık açık söylenmez. Nitekim trafik kazalarında bile ölenlerin yakınları telefonla arandığında "yakınınız kaza geçirdi; ama durumu iyi, hastaneye geliniz" şeklinde konuşulur ve durum yakınlarına açıklanırken psikologlar tarafından öldüğü söylenir ve bir doktor başında durur. Gerçi psikolog kısmı Türkiye'de pek geçerli değil. Direk doktor söyler; ama "doktor" söyler. Muhabir canlı yayında söylemez.

Toplam Hit: 10061 Toplam Mesaj: 64