Karambol

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sadistcik
    sadistcik's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Eylül/2005
    Erkek

       karambolunne oldugunu bılen yoktur ınsallah.Karambol halk arasında(aslında okullarda) 5-10 kısının arasına bırısını alıp gule oynaya dovmektır.Amac saka ama bu karambolde bayılanlar  agzı kanıyanlar pencereden asagıya atılanlar oluyor.


       ben aslında bu konuda boyle anılarınız oldumu merak ettım.mesela bız.


         soguk bır kıs gunuydu.okulda baskanlık secımlerı vardı.ogun de baska bı sınıftan bızım sınıfta herkesın tanıdıgı bı cocuk nobetcıydı.tenefuste bı sı ıstemek ıcın sınıfa gırdı.bı arkadasımız aday mısın dedi.


       o hayır demeye kalmadan herkes "en buyuk baskan bızım baskan " dıe bagırdı cocuk havayagırınce de butun sınıf daldı.cocugu havaya atıp tekmeler attık.bı ara bosluktakaldı.soledıgı tek sey var dı"hepınızın a.qım"oldu.o gun bugundur cocuk bızım sınıfa sınıf defterını almakıcın bıle gırmıo.


     


    NE MUTLU HACKERİM DİYENE
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2003
    Erkek
    ehehe bizim okulda Sahin (tahribat üyesidir) e dedik film çekioz kanka sen normal davran dedik tamam dedi kapıdan giricez 10 kişi 1 de kamera.. bizim arkadaş dedi "insan oğlu karambol yemeye ne kadar müsait değilmi" herkes tek aızdan "eveeeeet" sora daldık.. karambol bitti çocuk hala boş boş bakıo :) 5 dakka sonra amınıza koyim falan demeye başladı :)
Toplam Hit: 693 Toplam Mesaj: 2