Kardeşler Pc Donuyo Ne Yapayım...
-
pentium3
256 ram
40 hdd
celaron pc var mp3 ve inter sayfasına girince donuyo mecbur resett atıyom
reset atınca windows system hata veriyo windows açılmıyor
ne yapayım yardım edin lütfen...
-
işletim sistemin xp ise biraz kasar. sistem hata veriyorsa sistem dosyaları bozulmuş veya silinmiş olabilir. tek çare format. ayrıca ram belleği yükseltsen iyi edersin. kolay gelsin.
-
format at attıktan sonrada herseyı tamamladıktan sonrada deepfreeze kur hojam .. bılgısayarın hep aynı olsun.. degısıklık olmaz virüs vs trojen.. rahat edersın.. veya norton ghost
-
kardeşler format 5 kere attım en az yine aynısı oluyo anlamadım gitti..
-
TuneUp Utilities 2007 kur.Sonra gerisi yaparsın zaten :) bu sistem dosyalarını düzenler kayıt defteri defrag yapma özelliği var vs vs birçok şey yap bunu sonra bi yaz değişiklik olmuşmu ? :) bu programı birçok kişiye sevdirdim ve çok işe yaramakta kanımca.. :)
-
celeron ama kac? arkadaşlardan bır tanesı xp kasar demıs ben ne makınalara xp kurdum banamısın demedı bas formatı bır haltı kalmaz
-
kardeş çok attım formatı ama yinede olmuyo
xpsp1 kurdum...
-
o işlemciyle o ramla donar abi ramını ve işlemcini yükselt başka seçenek yok zaten
formatla filan da alakası yok ikide bir format atın demeyin
-
tmm kardeş bilgin için çok tşk ederim...
-
Ram yeterli. İşlemci hızını yazmamışsın. Kaç mghz? Bende de p3 800 mghz var. 512mb ram. Xp yi bırak vista kurmayı düşünüyorum. Zaten vista görüntülerini falan entegre ettimde , aslının yan sanayisi işte:D İşlemci hızın çok düşükse sana tavsiyem Win98 kur. Çok rahat işletim sistemidir. Eskiden aşıktım kendisine:D
-
hacı bnde celeron 690 mhz 256 ram pc var hiç kasmıo
win xp kurulu:)
Toplam Hit: 1708 Toplam Mesaj: 11