folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kardeşlik Zamanı - Yardım Kampanyası



Kardeşlik Zamanı - Yardım Kampanyası

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Temmuz/2002
    Erkek

    insan olmayı unutmuşuz...


    Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    PEAK bunu yazdı

    ulan o kadar yardıma meyil ediyorum soruşturuyorum bakıyorum millet benden zengin.
    zaten burda da yardım konuları olunca yardım ediliyor daha niye konuşuyorsunuz ki ?
    kimin 2. el giysiye ihtiyacı var söylesin gönderelim ? yok işte varsa açın konusunu
    kardeş sen israil e yardım desen 40 takla atarlar bir şekilde onlar da insan yardım edelim sonucu çıkarırlar iş halep e gelince böyle.
    bir de böyle kanı 5 para etmez insanlar hiç bir şey yapabilcekleri yok ta işte klavyenin gücü adına diyip burda küfür edip artistlik yapıyorlar ya ona tav oluyorum 
    yardım etmiceksen girme yazma konuya bu kadar basit.
    dante_ tebrik ederim hocam cidden bu kadar kansızın olduğu ortamda açmışssın böyle bir konu biz de yazmıyorsak böyle gereksiz adamlarla tartışmayalım diye yazmıyoruz

    anen katılıyorum ,  Dante_   yi tebrik ediyorum , özellikle her konuya girip provake etmek  için fırsat kollayanların olduğu yerde böyle bir konu açtığı için.

    Yardım etmek istemeyen girmesin konuya , gölge etmesin.Yardım edecek kişileri caydırmak için çabalamak da nerden çıktı ?  Hadi yardım edecek kadar  iyi kalpli değilsinde , yardım edecek olanları da caydırmaya çalışacak kadar da kötü kalpli olmak   ayrı bir (k)ayıp sizin için. 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    Aha  şimdide bizim sınırımıza gelmişler  kamplarımıza alacakmış,  yeter  yahu  yeter başka ülke  yokmu?  Neden başka müslüman  ülkeler değilde  hep Türkiye ,  istemiyorum  bu ülkede suriyeli filan,  çıkıp yok çocuklar  ölüyor  filan demeyin benim ülkemdede çocuklar  ölüyor  eğer oradakiler kendi ülkelerini savunmuyorlarsa defolup gitsinler,  bizden  daha fazla destek veriyor devlet onlara. 

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Şubat/2006
    Erkek

    Tahliye edilenler de sivil halktan ziyade ayrılıkçıların aileleri. Baktılar ölüyolar direk gariban çoluk çocuğu öne sürdüler. Size diyim bu ayrılıkçılar adam olmazsa hepsi Türkiye'ye yerleşecek. Esad hepsini bize doğru püskürtüyo.


    Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı

    Tahliye edilenler de sivil halktan ziyade ayrılıkçıların aileleri. Baktılar ölüyolar direk gariban çoluk çocuğu öne sürdüler. Size diyim bu ayrılıkçılar adam olmazsa hepsi Türkiye'ye yerleşecek. Esad hepsini bize doğru püskürtüyo.

    zamanında ıraktan kaçıp da şimdi askerimize kurşun sıkan hainlerin torunları gibi. Herşey planlı amk, uyanamıyoruz bir türlü.


    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek

    Kendi milletini unutup elin arabını yalayanlar, gelmişler kendi milletini savunan milliyetçilere "kansız" diyor. Komedi filmi gibi. 

    Suudi arabistan kaç mülteci aldı? Arap kardeşleriniz..

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dante_
    Dante_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Haziran/2009
    Erkek

    Hocalar herkes farklı bir ağızdan konuşuyo ben size yardım edin diye yalvarmıyorum . Herkesin hayrı kendine işine gelen yardım eder işine gelmeyen etmez . Burda ki mevzu tamamen insanlık hangi dine hangi ırka veya neye mensub oldukları bizi ilgilendirmez.  Güzel yorum atan güzel insanlardan Allah razı olsun . Diğer yorumlar için de Allah razı olsun insanoğlu eleştirir sorun yok. Ama insanlığımızı kaybetmeyelim orda ki insanları anlamaya çalışalım . Ufacık çocuklar size ne yapmış olabilir de bu kadar kin kusuyorsunuz . Benim hakkımda ümmetçi yok yalaka falan bir dünya şey söylemişiniz eyvallah Allah ondan da razı olsun. Ben size onu yapın bunu yapın birşey söylemiyorum söylemeye de hakkım yok. Sadece İnsanlığımızı kaybetmeyelim . 


    Dante_
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Aralık/2009
    Erkek

    ...

     

    beyaban tarafından 15/Ara/16 17:00 tarihinde düzenlenmiştir

    Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    Pisibaliqi bunu yazdı

    Ulen götelekler amma tatava yapmışsınız ben de bu ümmetçi ayağa karşıyım ama yardım edersen edersin etmezsen çıkarsın konudan nerdeyse herifi cihatçı ilan edeceksiniz amk

    Bir yardım kampanyası ki ben de müslüman değilim, müslüman veya her ne ise sonuç olarak insanların iyiliğini isteyen bi olay, bu kadar tenkite ne gerek var. Adam sizlere türkmenlere yardım etmeyin demiyor ki sizin için türkmenler önemliyse sizde onlar için bir yardım kampanyası başlatın.

    İyilikte bile bu kadar ayrıştırmacı, yarıştırıcı, eleştirici olmayın lan özünde hepiniz iyi insanlarsınız durumlar gergin olabilir ülkece yaprak gibi psikolojideyiz ama biraz daha duyarlı olun olm. Yardım etmiyosanız da boklamayın la

    adamın profiline bak, mesajın güzelligine bak.. bir de buradakine @@,)

    @mihni " müslüman değil misin? "

    kampanya ile ilgili bir sıkıntım yok.


    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 7265 Toplam Mesaj: 70
yardım