Kariyer Gibi İş İlanları Olan Siteler Hakkında
-
kariyer.net gibi sitelerde başvuru yaptıktan sonra görüşmeye geleceğim deyip gitmezsek ya da bu gibi durumlarda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşır mıyız? İş yerinden arkadaş olumsuz bi durum oluşuyor cvn hakkında demişti.
bide başvuru sayımız nelere başvuru yaptığımız işverenler tarafından görüntüleniyor mu?
-
Bazı iş yerleri ilanlara kariyer net üstünden şu tarihte görüşüldü falan filan diyo. eğer onlara gitmezsen cvye not düşülebilir de absürt bi ilan olmadıkça dikkat edileceğini sanmam. ayrıca çoğunluğu zaten tel ile arıyo sistemi kullanan çok az.
sıkıntı olcağını zannetmem.
ama secretcv işi daha sıkı tutuyo gibi pek kullanmadım onu yeni kaydoldum ama bi dünya menü falan koymuşlar davetlerin iş görüşmelerin şu gün şu tarihte şurda ol falan gibi. ama kariyer nette skine takan yok açıkcası
-
joe_black bunu yazdı
Bazı iş yerleri ilanlara kariyer net üstünden şu tarihte görüşüldü falan filan diyo. eğer onlara gitmezsen cvye not düşülebilir de absürt bi ilan olmadıkça dikkat edileceğini sanmam. ayrıca çoğunluğu zaten tel ile arıyo sistemi kullanan çok az.
sıkıntı olcağını zannetmem.
ama secretcv işi daha sıkı tutuyo gibi pek kullanmadım onu yeni kaydoldum ama bi dünya menü falan koymuşlar davetlerin iş görüşmelerin şu gün şu tarihte şurda ol falan gibi. ama kariyer nette skine takan yok açıkcası
sagolasın öncelikle hocam ya 2-3 ay önce başvuru yapmadan arıyorlardı işten çıkamadığım için başka işe geçemedim simdi başvuru yapıyorum arayan soran yok neden böyle oldu anlamadım ya bayram üstüydü o yüzden millet bakmadı cvlere ya da bi sıkıntı var çözemedim:S
-
kajmerpac bunu yazdısagolasın öncelikle hocam ya 2-3 ay önce başvuru yapmadan arıyorlardı işten çıkamadığım için başka işe geçemedim simdi başvuru yapıyorum arayan soran yok neden böyle oldu anlamadım ya bayram üstüydü o yüzden millet bakmadı cvlere ya da bi sıkıntı var çözemedim:S
valla aga ben 4 senedir kipaya başvuru yapıyom skine takan yok, arkadaş bşvurdu 10 gün sonra iş başı yaptı.
kariyer netten 3 yıldır bir Allah ın kulu aramamıştır, elemanonline.com a başvurdum ertesi günü aradılar. nasip. sen saldır sağa sola nasibinde ne varsa çıkar karşına.
hatta son 1 yıldır kariyer nette özgeçmişim hiç görüntülenmemiş. belki 300 işe başvurmuşumdur biri de dememiş ki kim lan bu..
-
joe_black bunu yazdıkajmerpac bunu yazdısagolasın öncelikle hocam ya 2-3 ay önce başvuru yapmadan arıyorlardı işten çıkamadığım için başka işe geçemedim simdi başvuru yapıyorum arayan soran yok neden böyle oldu anlamadım ya bayram üstüydü o yüzden millet bakmadı cvlere ya da bi sıkıntı var çözemedim:S
valla aga ben 4 senedir kipaya başvuru yapıyom skine takan yok, arkadaş bşvurdu 10 gün sonra iş başı yaptı.
kariyer netten 3 yıldır bir Allah ın kulu aramamıştır, elemanonline.com a başvurdum ertesi günü aradılar. nasip. sen saldır sağa sola nasibinde ne varsa çıkar karşına.
hatta son 1 yıldır kariyer nette özgeçmişim hiç görüntülenmemiş. belki 300 işe başvurmuşumdur biri de dememiş ki kim lan bu..
benim durumda aynı simdi baya basvuru yaptım 2 ayda 5 kişi görüntülemiş bide yazılım alanında iş arıyorum adam bi bakmaz mı başvuru yapmış bu kimin nesidir nedir diye anlamıyrm neden oldugunu
-
kajmerpac bunu yazdıbenim durumda aynı simdi baya basvuru yaptım 2 ayda 5 kişi görüntülemiş bide yazılım alanında iş arıyorum adam bi bakmaz mı başvuru yapmış bu kimin nesidir nedir diye anlamıyrm neden oldugunu
durumun cvni bilmem de hocam elemanonline.com ve secretcv.com tavsiye ederim. kariyerden pek iş çıkaramadım ben..
-
joe_black bunu yazdıkajmerpac bunu yazdıbenim durumda aynı simdi baya basvuru yaptım 2 ayda 5 kişi görüntülemiş bide yazılım alanında iş arıyorum adam bi bakmaz mı başvuru yapmış bu kimin nesidir nedir diye anlamıyrm neden oldugunu
durumun cvni bilmem de hocam elemanonline.com ve secretcv.com tavsiye ederim. kariyerden pek iş çıkaramadım ben..
secretta yeni ilan yok normalde orayı kullanıyordum hemen donus saglıyorlardı elemanonline da bi bakarım sağolasın
-
daha önce 2 görüşmeye gitmedim bende kariyer.net üzerinden başvurduğum, tam gidecekken eski şirketim zam yaptı aman sia dedim kaldım. Herhangi bi olumsuz sonuç oluşmadı hala bazı başvurularıma geri dönüş yaparlar bazen giderim bazen gitmem :} bilgilendireyim dedim.
-
sRcN bunu yazdı
daha önce 2 görüşmeye gitmedim bende kariyer.net üzerinden başvurduğum, tam gidecekken eski şirketim zam yaptı aman sia dedim kaldım. Herhangi bi olumsuz sonuç oluşmadı hala bazı başvurularıma geri dönüş yaparlar bazen giderim bazen gitmem :} bilgilendireyim dedim.
bilgi için teşekkürler hocam
-
kajmerpac bunu yazdıjoe_black bunu yazdıkajmerpac bunu yazdısagolasın öncelikle hocam ya 2-3 ay önce başvuru yapmadan arıyorlardı işten çıkamadığım için başka işe geçemedim simdi başvuru yapıyorum arayan soran yok neden böyle oldu anlamadım ya bayram üstüydü o yüzden millet bakmadı cvlere ya da bi sıkıntı var çözemedim:S
benim durumda aynı simdi baya basvuru yaptım 2 ayda 5 kişi görüntülemiş bide yazılım alanında iş arıyorum adam bi bakmaz mı başvuru yapmış bu kimin nesidir nedir diye anlamıyrm neden oldugunu
http://blog.gmane.org/gmane.org.user-groups.linux.turkey.insan-kaynaklari
Kolay gelsin.
-
KaptanMagaraAdami bunu yazdıkajmerpac bunu yazdıjoe_black bunu yazdıkajmerpac bunu yazdısagolasın öncelikle hocam ya 2-3 ay önce başvuru yapmadan arıyorlardı işten çıkamadığım için başka işe geçemedim simdi başvuru yapıyorum arayan soran yok neden böyle oldu anlamadım ya bayram üstüydü o yüzden millet bakmadı cvlere ya da bi sıkıntı var çözemedim:S
http://blog.gmane.org/gmane.org.user-groups.linux.turkey.insan-kaynaklari
Kolay gelsin.
bu site güncelleniyor mu sürekli hocam genelde javacı arıyorlar ama sagolasn