folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Karmaşa İçindeyim Bi Yardım

Karmaşa İçindeyim Bi Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brainiac
    brainiac's avatar
    Erkek

haytım dışardan bakınca çok güzel gözüküyo arklar tarıfından falan ama içi beni dışı onları yakıyo sürekli sıkılıyorum bunalıyorum okuldaki erkek arkadaşlarımın bi bölümü kalleşlik yaptı 4 5 yıllık arklarımın kalemini kırdım şindi okuldaki en yakın arkadaşım 2 kız 2 tensiylede yakın arkım bence erkeklerden daha iyiler beni kollamada ama tek sorun okul dışında bi yere gidince hesap bana giriyo buda bütçeyi yıkıma uğratı okuldada rahat davranamıyoruz şu an için en çok mutlu olduğum yer bu kızların birinin yanı ama okul dışında rahat rahat ben hayatımda öyle biri ilk defa görüyorum ne bilim benim için çok önemli neyse dersler nanay 5 sınıfta mat 4 orta okulda pikopat bi hoca beni soğuttuktan sonra orta 1 2 3 de 2 lise 1 2 25 i geçemiyom lise 2 anadolu lisesine gidiyom 2 dersi mat ve fizik vermem lazım ayrıca %90 bu senede mattan kalcam düzemi gitsem diye düşünüyom 2 3 sene özel ders aldım mattan fayda etmedi sözelim iyi ama sosyal haytım neredeyse yok çoğu zaman ölüm kolay bişe olsa şindiye kadar yapmıştım maddi durum orta ama manevi durum yok sinir sitres sigarayı bırakmaya çalışıyom bunaldıkça arıyom bi daha başlıyom sanki herşey ekonomik özgürlükteymiş gibi geliyo ama bilmiyorum bu yaşta böyle bişe zaten olamıyo ne kadar dertleri olursa olsun  elinde ekonomik özgürlü olan herkeze imreniyom çün kü burda ailemin buyruğu altında yım istediğimi yapamıyorum hayatım boş buda beni bunaltıyo dersler aklıma geldikçe bunalıyom neden bendebilmiyorum düz liseye gitsem rahatlarmıyım onuda bilmiyorum beni birazda bu belirsizlik sıkıyo ne yapacağım belli değil nerden gelip nereye gideceğim ekonamik durumum iyi ama bir biri gelse ben burlardan kaçıyom sende geldese atlar giderim belirsizliktense eşşek gibi çalışırım ama ben biraz çabamın karşılığını görmek istiyorum dersler çok zor geliyo ve karşılığını alamayacağımı düşünüyorum ha işsiz kalırmıyım kalmam en kötü ihtimal babamın tezgahı var aç mezarı yok dünyada ama yapamıyom kendimi çözemiyorum anlamıyorum kafam çok karışık ne yapmalıyım tarif edemediğim bi yas var içimde neye olduğunu bilmediğim bir özlem ne olduğunu bende bilmiyorum sabah kızlarla eğleniyom süper akşam karanlıkta acı cekiyom anlamıyom kendimi bi fikir görüş öneri bekliyorum sizden

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

senin derdini yerim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brainiac
    brainiac's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:
    -----------------------------

senin derdini yerim.

abi ne dalga geçyon yaa vallla düşün düşün kafayı yicem bezdim dedense

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

önce kardeşim şu sigarayı bırakıosun tamammı.

sonra düz lise felan düşünme ne güzel anadolu lisesi tutturmuşsun düz lisede adamın am.na bile koyuyorlar.

ayriyetten her gencin yaşadığı lan ben ne olcam belirsizliği var gördüğüme göre.

elbet birşey olursun merak etme.

ayriyetten o yaştaki erkek arkadaşların çoğu gözüne göre çoluk cocuk hareketlerde bulunur yavşaklık yapar ve bu seni kızlara iter ergenlik dönemindeki erkeklerin kızlarla haşır neşir olması güzel. (yanlış anlamda anlamayın arkadaş bağbında)

sen kendine iyi baktıkca kardeşim hayat sana gülümser sende ona gülümse ve kötü alışkanlığından kurtul k.i.b :)

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

pm attım ....

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

bir zamanlar okulla ilgili çok problemim vardı ama sen yinede lise 2'desin bir nevi 1 sene kalmış şurda dişini sıkacağın tabi bu diş sıkmak nedir çok iyi bilenlerdenim.bence yapman gereken şey düz liseye geçmek.tabi geçiceğin okulu çok iyi seçmelisin örneğin benim eski gittiğim okulum (allah bin türlü belasını versin oranın hayatımı soldurdu) pilot bir okuldu ne kadar abidik gubudik yeni çıkıcak yasalar varsa bizim üzerimizde deneniyordu buda yetmiyomuş gibi her sınavımız ortaktı.örneğin sen 2'ye gidiyosun yanına 1'leri oturtturuyolardı sınıf değiştirtiyolardı bende bunun üzerine oturduğum yerden taşınarak başka bir ile gittim orda okuyorum ve çok rahatım ne ortak yazılı var nede kopya vermeyen öğrenciler rahat rahat geçiyorum.ama benim param var ben anadoluya devam edim dersende şöyle bişey derim.sınavlarına gir sınavların baktın iyi değil.okul bitimine 2 ay kala akşam lisesine git son sınavları orda ver parayı bastırıp geç sonra okuluna tekrar dön.paran yoksada üstteki yöntemi uygula.ama diyeceğim şudur anadoluya gidip bence fazla kastırmana gerek yok.sonuçta olmuyorsa olmuyodur biraz oluruna bırakmak lazım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Bunlari her genc yasar bu yaslarda..Anormal bir durum yok gibi..

Ama bence kendini gelistirecek birseylerle ugras diyecegim ama ben yapmadigim seyi sana desem ne fayda..

Bosver,basit sorunlar bunlar,zamanla anlarsin basit oldugunu,guler gecersin..

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

brainiac bunu yazdı:

RootB bunu yazdı:

senin derdini yerim.

Dalga geçmiyorum. Sen her şeyi zamana bırak ama zamanı kontrolün altına al. Bi gün gelir bu yazdıklarına gülüp geçersin. Ben mi açmışım ya bu konuyu dersin.

İşte o zaman başkası konu açar ve o konuya "senin derdini yerim" yazarsın. işte o gün gelince beni anlarsın.

Anlaştık mı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aydogan45
    Aydogan45's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

brainiac bunu yazdı:

RootB bunu yazdı:

senin derdini yerim.

Dalga geçmiyorum. Sen her şeyi zamana bırak ama zamanı kontrolün altına al. Bi gün gelir bu yazdıklarına gülüp geçersin. Ben mi açmışım ya bu konuyu dersin.

İşte o zaman başkası konu açar ve o konuya "senin derdini yerim" yazarsın. işte o gün gelince beni anlarsın.

Anlaştık mı?

Daha ne denilebilirki :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reksona
    Reksona's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

brainiac bunu yazdı:

RootB bunu yazdı:

senin derdini yerim.

Anlaştık mı?

valla abi baba nasihatı gibi geldi  arkadas acmıs konuyu ama yazıdıgın nerdeyse ergenlik doneminde gencin yasadıgı olaylarım hepsine anlamlı bir cevap.

Yeşili sev çünkü o bize verilen en doğal mutluluktur...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zefyhr
    zefyhr's avatar
    Erkek

niçeyi bırakın, bi haftada sartır okuyun yaa...

hııvfffffffff.... fhüüüüüüüüüüüüü.
Toplam Hit: 1494 Toplam Mesaj: 11