Kayan Kalp Animasyonlu Kayan Yazı...!
-
arkadalar dotmatrixler üzerine bir deneme yapayım dedim ve ortaya böyle bir çalıma çıktı...ilk tasarımım olduğu için dotmatrixlerin konumlarını ters yapmışım o yüzden yazı yazsanız dahi yukarı doğru kayıyor...bende bunun için kalp animasyonu yapmayım dedim ve böyle biey oldu...yakın zamanda evlenen bir arkadaşıma bu devrenin kutulu halini hediye ettim çok sevinde bneden bunun üzerine internette paylama kararı aldım...elinden gelen bu devreden kendi için yapabilir...isterse ee dosta hediye edebilir duvara asığınızda çok güzel duruyor...kolay gelsin...( fazla açıklama yapamadım kafam çok karışık zor cümle kurabiliyorum...) bir ara nasıl çalıştığını anlatırım....yapacak arakdaşlara kolay gelsin....
http://rapidshare.com/files/142581887/kalp_animasyonlu_kayan_yaz__305_.rar.html
@iSo: yalvarırım bidaha resim koyma sen
-
resim ile çok uğraştım ama ufaltamadım kusra bakmayın....
-
kusura bakması mı kalmış mına komuşun sayfanın :D
bide bi antivirüs bul olm engelledim seni msnden habire dosya gönderiyon diye :D
arada açıyom. çat virüs geliyo :D
-
evet cok pis kaymış :)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------kusura bakması mı kalmış mına komuşun sayfanın :D
bide bi antivirüs bul olm engelledim seni msnden habire dosya gönderiyon diye :D
arada açıyom. çat virüs geliyo :D
-----------------------------
msn virüsün formülü - şifreyi degiştirmek. anti virüsler boş -
abi sayfanın içine etmişsin amk biraz dikkat et nasıl düzen bu böyle :|
-
kusura bakmayin demissin bi de :D
nasil calistigini anlat bakalim.çözemedim.
-
sayfanın haribidende koymuşum yani yorumlarda güzel :D daha ne isterim :d
amale_2 hocam kusra bakma bende onun çözümümü bulmaya bakıyorum format atacak cd de yok abilerin hepsi askerde kaldık böyle ne yapalım :D
devrenin çalışması olayına gelince ilk önce siz bir karekter tablosu oluşturan bir program ile displylerden kaydırmak istediğiniz şekli programda çizip hexadesimal olarak o şeklin karşılığını alıyorsunuz daha sonra her satır veya stun için bu karektere denk gelen kodları pic'in programındaki değişkenlere veriyorsunuz oda sırası geldiğinde onları 74hc154 aracılığı ile çıkışa veriyor...olay bu kadar anlıcanız...yani bundan ne isterseniz onu yazıp kaydırabilirsiniz ta ki hafızası dolana kadar...devredeki pic'i 18f452 olarak değiştirirseniz 2-3 tane farklı yazı kaydırabilir hatta animasyon dahi yaptırabilirsiniz...bende animasyonlar üzerinde çalışıyorum zaten...kolay gelsin....
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------kusura bakmayin demissin bi de :D
kanka elektronik bilbin yoksa yapaman eger öğrenmek istiyosan ver msn yi özelden ben sana anlatiyim -
vanhelsink bunu yazdı:
mizahi bunu yazdı:
kanka elektronik bilbin yoksa yapaman eger öğrenmek istiyosan ver msn yi özelden ben sana anlatiyim
tesekkur ederim.anladim. -
vanhelsink bunu yazdı:
mizahi bunu yazdı:
kanka elektronik bilbin yoksa yapaman eger öğrenmek istiyosan ver msn yi özelden ben sana anlatiyim
çok gizli askeri bir devre değilse bizede anlaırmısın bunun nasıl çalıtığını....len olum altı üstü bir kayan yazı sende bildiklerini anlatta burdaki arakdaşlarda öğrensinler hep pc pc birazxda elektronik bilgileri olsun...özelden olmaz .....