folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kaygı Bozukluğu

Kaygı Bozukluğu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar muhtemelen sizdede oluyordur. Kötü olaylar sonrası yersiz olduğu bilinen kaygılar. Misal askerden gelince sivildede aynı ömür boyu aynı emir altında olacakmış hissi. Yakın biri öldüğünde ölüm korkusu. Kavga sonrası depresiflik. İş yerinde kötü olaylar yaşadıktan sonra başka bir iştede olsa o olayları üstünden atamama ve aşırı tepki bunlardan müzdaribim doktorlara güvenmiyorum gitsem psikologa mal edecek haplar verecek ne yapabilirim veya dertleşip benim gibiler varmış dedirtecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

senin anlattığın örnek gibi değil ama hep gelecek kaygısı yaşıyorum.

şöyleki: ben çok şanssız biriryimdir. elimi neye atsam elimde kalır.

aklıma gelen başıma gelmiştir hep.

durum böyle olunca devamlı olumsuz olacakmış gibi gelmeye başladı son zamanlarda.

mesela bir sıra bekliyorumdur sıra tam bana gelince memur içeri almaz.

kampanya benim gittiğim saatte son bulmuştur.

herkesin aldığı üründe birşey yokken sadece benimki bozuk çıkar.

kimsenin yıllarca tercih yapmadığı bir okula benim tercih yaptığım yıl tercih patlaması yaşanır.

tatile giderim orada yağmur yağar.....

şimdi kitaplık almaya gideceğim odadaki boşluk 75 cm ya giderim beğendiğim ürün 76 cm olur alamadan gelirim.

bak gör gidip gelicem alamazsam yazarım :))

bu uzar gider..

bende şimdi herşeye korkar oldum.

hep olumsuzluk olacakmış gibi geliyor.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

hocam bahsettiklerin gayet normal hayat zor ekmek parası yaşama garantin yok yani her an aç kalabilir dışlanabilrsin o yüzden mutlu değilsin yani iyi yaşamak garanti olmadığı için temelinde bu yatıyor. işin gücün garanti olsa mutlu olabilrsin. 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

profilimden akşam ara tostumu yedim seni bekliyorum.

derdine çözüm bulmazsam herkes yüzüme tükürsün.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Ben varım, pm atayım facebook ve skype. Nasıl olur ?

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

bende buna benzer şeyler yaşıyorum, akabinde yersiz düşünce ve kurgular eşlik ediyor. Psikoloğa güvenmek istiyorum ama güvenemiyorum, sonuçta günde kaç tane hasta geliyor hangi biriyle özel ilgilenebilir gibisinden düşünüyorum. Ha bu arada ilaç tedaviside istemiyorum. Bakalım takipteyim konuyu

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    hic mutlu olamicakmisim gibi lan diğer herşey hallolur ama su mutluluktan umudu kestim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Psikolog hap vermez. Gerekmedikçe de hap verme yetkisi olan psikiyatriste yönlendirmez. Bir psikoloğa görünmeni öneririm. Fırsatın ve imkanın varsa özel bir psikologla görüşmek senin için daha iyi olur. Devlet hastanelerindeki ruh hastalıkları servisi günde 500 hastaya bakmak zorunda olduğundan sana yeterince zaman ayıramaz, senin sorununu belki de tam olarak kestiremez.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

İsimsiz alkolikler grubu gibi olmuş, beni de yazın listeye kafam bozuk bu aralar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    zalimadam bunu yazdı

profilimden akşam ara tostumu yedim seni bekliyorum.

derdine çözüm bulmazsam herkes yüzüme tükürsün.

bir olumlu cevap senden gelmiş.

nasıl çözeceksin yazsanda bizde öğrensek.amma emin konuştun. merak ettim neymiş.

bu arada aksilik oldu dolabı almaya gidemedim. size demiştim :((

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

skype gurubu kurup bu akşam büyük bir konuşma yapalım ozaman. 

ciddi anlamda konuşmayı bilen kafası bozuk sıkıntısını konuşarak çözebilecek kişiler ekleşelim ?

@futu konuşarak herşey çözülür. ayrıca ne dolabı ben bişi anlamadım ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 952 Toplam Mesaj: 11