Keylogger Yardım
-
Merhaba abilerim kardeşlerim. Benim yapmak işstediğim şöyle bir olay ; atıyorum www.abce.com bu adrese tıkladıklarında direk keylogger bu adrese tıklayan pc ye nasıl bulastırırım nasıl bısı yapmam lazım bu konu hakkında yardım ederseniz cok sevırınırm.
-
yok artık lebron james.
-
:D milletemi köklicen:D
-
Tarayıcılar için bazı dosyalar var onun içine exe ni belirttiğin zaman kullanıcı fark etmeden o dosyayı otomatık olarak çalıştırıp açıyor. Fakat çogu hatta bir çoğu çalışmayıp üstüne üstlük de antivirüsler tarafından tanınıyor eğer 800 900 TL gibi bir bütçe ayırabilirsen bunun stabil olarak çalışanını alırsın
+ arkadaşla dalga geçenleride kınıyorum.
-
Bu işlemi benim geri zekalılıgım uzere 1 hafta önce ben yedim pc 11 yıllık oldugu ıcın antıvırus programı yuklemıyorum genelde her acıtıgmda gorev yonetıcısınden aykırı durum varmı ıdye kontrol ederım buna karsılık. İşte merak ettim sordum nasıl yapılabilir diye tesekkur ederim.
-
rushOut bunu yazdı:
-----------------------------
Bu işlemi benim geri zekalılıgım uzere 1 hafta önce ben yedim pc 11 yıllık oldugu ıcın antıvırus programı yuklemıyorum genelde her acıtıgmda gorev yonetıcısınden aykırı durum varmı ıdye kontrol ederım buna karsılık. İşte merak ettim sordum nasıl yapılabilir diye tesekkur ederim.
-----------------------------Hocam chrome vb son sürüm tarayıcı kullanırsan bu durumdan kurtulma oranın yarı yarıya azalır.İnternet explorerda çok yaygın hele 6 kullanıyosan yandın :) google a girilmez
-
fivestar bunu yazdı:
Tarayıcılar için bazı dosyalar var onun içine exe ni belirttiğin zaman kullanıcı fark etmeden o dosyayı otomatık olarak çalıştırıp açıyor. Fakat çogu hatta bir çoğu çalışmayıp üstüne üstlük de antivirüsler tarafından tanınıyor eğer 800 900 TL gibi bir bütçe ayırabilirsen bunun stabil olarak çalışanını alırsın
-----------------------------ben de tam bunu diyecektim.
her tarayıcı için özel olarak yazarlar. hatta ben bir ara explorer 7 için bulmuştum. işe yarıyordu. gizlice belirttiğin dosyayı indirip makineye kuruyor... ama hangi yedeğe kaldırdım ve ha la çalışıyor mu bilmiyorum :)
-
myblackworldweb bunu yazdı:
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------ben de tam bunu diyecektim.
her tarayıcı için özel olarak yazarlar. hatta ben bir ara explorer 7 için bulmuştum. işe yarıyordu. gizlice belirttiğin dosyayı indirip makineye kuruyor... ama hangi yedeğe kaldırdım ve ha la çalışıyor mu bilmiyorum :)
-----------------------------Bendede işe yarayan varda :) antiler tanıyor artık
-
Elinizde mevcutsa rica etsem özel mesaj atabilirmisiniz bir yere upload edip eminim benim gibi çok insan vardır antivirus prog. kullanmayan :)) şimdiden tesekkurler.
-
Küçümseme öneririm keylogger değil de, paran varsa düdüğü çalarsın ama çok feci çalarsın :)
-
bi zamanlar cok meşhurdu, sp3 le birlikte bu acık kaldırıldı diye duydum IE için.
Sanalda illegali olmayan bişey yok tabi. Her browser için priv8 dümenleriyle fahiş fiyatlara millete yediriyolar diye duydum.
Tabi böyle bişey var.
Araştırırsan birşeylere ulaşabilirsin.
Döküman yazayım diyecem sırf millet bilgilensin diye ama lamerler yayar mevzuyu :)
html downloader gibi kelimelerle google dan başla, umutlanma ama yapamassın :)