Khfdvmnh.Dll

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

yav system32 klasöründe böyle bi dosya var.virüs bulaşmış veya direk kendisi virüs bilmiyorum, nod32 uyarı verip duruyor sil diyorum bi program tarafından kullanılıyormuş.görev yöneticisi zaten açılmıyor proceexp programından giriyorum.buldum dosyayı ama sil seçeneği yok.Böyle bi durumdayım nası atacam şu illeti bilgisayardan.sinirden kasayı ..kecem az kaldı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Remus bunu yazdı:
    -----------------------------

yav system32 klasöründe böyle bi dosya var.virüs bulaşmış veya direk kendisi virüs bilmiyorum, nod32 uyarı verip duruyor sil diyorum bi program tarafından kullanılıyormuş.görev yöneticisi zaten açılmıyor proceexp programından giriyorum.buldum dosyayı ama sil seçeneği yok.Böyle bi durumdayım nası atacam şu illeti bilgisayardan.sinirden kasayı ..kecem az kaldı.

Şu an hangi programlar çalışıyor bilgisayarında?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    pc yi güvenli modda açıp silmeyi dene..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Unlocker mı ne öyle bir program vardı. Dosyaya sağ tıklayıp hangi programın kullandığını görebiliyordun, hatta o programı kapatıp dosyayı silebiliyordu.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    onun gibi bikaç dosya daha vardır. bence sen spyware doctor la taran ben öyle hallettim ;)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek
    winlogon.exe diye bişey çalışıyor onun içinde o dosya.şimdi bizikledim biraz sonlandırdım dosyayı.winlogon.exe yi sonlandırıyorum tekrar açılıyor onun için sadece o dosyayı  sonlandırdım.silecem dosyayı hala kullanılıyor diyor.kullanabilecek programı kapatıp yeniden deneyin diyor.kapatıyorum tekrar açılıyor amk dumun winlogon u.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    güvenli kipte silebilirsin hoca.. tekrar oluşmasının sebebi onu başka bir programcık oluşturuyor.sen ne kadar silersen sil o başka program sürekli o dll yi oluşturur.. güvenli kipte virus taraması yaptır

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Abicim ilk önce http://www.free-av.com/download/redirect.php?id_prd=1&id_cnt=999&id_por=1&url=http%3A%2F%2Fwww.softpedia.com%2FprogDownload%2FAntiVir-Personal-Edition-Download-6527.html girip Avira PersonalEdition free yi yüklüyorsun update yaptır ve taramaya başlat ayrıca NOD32 yi kaldır.Tam tarama yaptır ve bulacaktır.Sonucuda yazarsan sevinirim.Ayrıca tek onu silmen kanatimce yetmiyecektir daha fazla zararlı olduğu düşüncesindeyim.Yani dediğim programla tarama yaptır.Başka program yüklemene gerek yok NOD32 yi tekrar gördük (:
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    Abicim ilk önce http://www.free-av.com/download/redirect.php?id_prd=1&id_cnt=999&id_por=1&url=http%3A%2F%2Fwww.softpedia.com%2FprogDownload%2FAntiVir-Personal-Edition-Download-6527.html girip Avira PersonalEdition free yi yüklüyorsun update yaptır ve taramaya başlat ayrıca NOD32 yi kaldır.Tam tarama yaptır ve bulacaktır.Sonucuda yazarsan sevinirim.Ayrıca tek onu silmen kanatimce yetmiyecektir daha fazla zararlı olduğu düşüncesindeyim.Yani dediğim programla tarama yaptır.Başka program yüklemene gerek yok NOD32 yi tekrar gördük (:

hacı sorun antivirüste degilki anlatamadım galiba.NOD32 den memnunum yan.sorun başka

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    hijackthis ve spyware doctor 5.0 kullan biter iş ya uğrasma sonra bitdefender 8 kur tmm ..

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek
    şimdi güvenli modda açtım sildim işe yaradı o.eyvallah
Toplam Hit: 2038 Toplam Mesaj: 11