Kısa Süre Sonra PKK Bitmiş Olacak! Nasıl Mı?
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
bugun pkk bitsin diye amerikanin ortadoguda yapacagi kirli islere izin verirsen veya yardim edersen,
yarin amerika gittigi zaman hic dostun olmayacaktir.
saddam gitti barzani geldi, barzani eskiden dosttu kankaydi okeyde yanciydi ne oldu
bugun sirtimizda vuruyor.
expire in dediklerine katiliyorum. suriye ye girmek icin elinden geleni yapiyorlar olmamisi olmus gibi gosteriyorlar.
-----------------------------türkün türkten başka dostu yoktur, insanın kendinden daha iyi bir dostu olamayacağı gibi . eğer türklerde diğer herşey gibi kendi başına ayakta duramayacaksa zaten infaz saatimiz çoktan geliştir hocam. ayrıca, bu ortadoğulu maymunlar tarihin hangi döneminin hangi saatinin hangi dakikasında türkiye ya da osmanlı yada artık ne varsa onun yanında / yanımızda durmuşturda ileride düşmanımız olacaklar diye endişe etmemiz gerekiyor . dediğim gibi mümkünse hepsi gebersin, mümkün değilse eh işte elimizden geleni yapalım.
-
cordelian bunu yazdı:
herkes komutan,fatih sultan mehmet oldu.Bu işler bizim üstümüze vazife degil.Biz adam gibi okuyalım etrafımıza destek olalım okutalım kücüklerimize vatan sevgisi egitim verelim suan yapabilecegimiz bu.Ülkesini encok seven görevini iyi yapandır.Boşuna zihin çorbası üretiyorsunuz hiçbirşey degismez forumda konu açmak ile.
Sen istedgin kadar Bop yaz abd yaz seni takan kim ? yada düzeltmeye gücünmü yetiyor?
-----------------------------koyun olalim,
etliye, sutluye, yumurtaliya, peynirliye, yogurtluya, kaymakliya
karismayalim.
ibretlik bir yazi paylasmissin.
-
underzero bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
herkes komutan,fatih sultan mehmet oldu.Bu işler bizim üstümüze vazife degil.Biz adam gibi okuyalım etrafımıza destek olalım okutalım kücüklerimize vatan sevgisi egitim verelim suan yapabilecegimiz bu.Ülkesini encok seven görevini iyi yapandır.Boşuna zihin çorbası üretiyorsunuz hiçbirşey degismez forumda konu açmak ile.
Sen istedgin kadar Bop yaz abd yaz seni takan kim ? yada düzeltmeye gücünmü yetiyor?
karismayalim.
-----------------------------Hocam bu kadar küfürler ediliyorda ne oluyor? Sen karışsan yada karışmasan ne değişiyor? Geçen aylarda cıkan haberlerede bu tür konular acıldı ne degisti?
Gene aynı sonuç.Biraz reelci olalım icraat olsun.Internette ona buna küfür etmekle abd şoyle israil böle suriye böyle demekle durmuyor birşey.
Yanlışmıyım? Karış yada karışma gerçeği bu.Taksimde o kadar yüründü ne oldu? Demekki degişmedigine göre biryerlerde yanlış var degil mi?
Demek istediğime örnek bknz: Rumların Türk bayragını indirmek isterken vurulması.
-
xzxz bunu yazdı:
inşallah dediğin gibi olur , pkk ve kürt belası imha edilecekse , suriye mısır lübnan sirilanka flnfln istedikleri ülkeyi üzerinde otbitmez hale getirip nüfusunu kılıçtan geçirmelerinin bir mahsuru yok bence
-----------------------------senin kafatasında eğrilik var sanırım.. yani diyosunki pkk yı yok edin gerekirse kadın çoluk çocuk bebe yaşlı ana baba hepsini katledin.. bence sende potansiyel vicdansız bir teröristsin senide dağa göndermek lazım ordaki hainleri kaldırırken senide arada hallederler
-
underzero bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
karismayalim.
-----------------------------Adam koyun olalım hiçbir işe karışmayalım demiyorki. Bence tekrar oku ne demek istediğini anlıyacaksın zaten
-
zeratul bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
karismayalim.
-----------------------------Adam koyun olalım hiçbir işe karışmayalım demiyorki. Bence tekrar oku ne demek istediğini anlıyacaksın zaten
-----------------------------Hayır. Tepkini birşekilde göstermen lazım. Çocuklara vatan sevgsini anlatman aynı senin zihniyetinde yani bütün işi liderlere bırakan bir neslin yetişmesine sebep olur. Buradan konuşulanları fazla küçümsemeyin derim. Eğer internet önemsiz olsaydı sansür gelmezdi. Mısırdaydı sanırım isyanlar internet sayesinde başladı. Devlet halkın kararlarını önemsemeli he evet buradan konuşup daha sonra susmak gereksiz ama birşekilde biz bu fikirlerimizi ortaya koymazsak koyun olur gideriz. Underzero'ya sonuna kadar katılıyorum hocam. Kimse alınmasın eğer siz yapılan şeyleri sorgulamaz her şeye itaat ederseniz ortada ne vatan sevgisi kalır ne de vatan.
-
cemnet bunu yazdı:
Tam okunmadan yorum yapılıyor gibi..
-----------------------------cok dogru okunmadam yorumlaryapılmıs
adam dıorkı surıyeden falan sonra bıze sıragelecek dıor
o denyooda dıorkı amerıka o ulkelerı kessın kılıcdan gecırsın!!! gotu ıle okuyup dassagı ıle anlamak bu olsa gerek amk..
expre ye katııorum
pkk bıtmeden falan sureye ye goırbılrız ya sonrası ?
bu turk halkı ıle cok ugrasıyorlar ya cok oynuyor lar bızımle ..
-
bizimkisi klavye delikanlılığı. ben de seviyorum bu muhabbetleri ama sınırlılığı bilmek lazım. öyle ajanlar majanlar konuşmak bana komik geliyor :D ve dünyayı kurtarma senaryolarına gülmek koyunluk değil. akıllıktır.
-
ugurben bunu yazdı:
cok dogru okunmadam yorumlaryapılmıs
adam dıorkı surıyeden falan sonra bıze sıragelecek dıor
o denyooda dıorkı amerıka o ulkelerı kessın kılıcdan gecırsın!!! gotu ıle okuyup dassagı ıle anlamak bu olsa gerek amk..
expre ye katııorum
pkk bıtmeden falan sureye ye goırbılrız ya sonrası ?
bu turk halkı ıle cok ugrasıyorlar ya cok oynuyor lar bızımle ..
-----------------------------pkk bitmeden Turkiye suriye ye girsin o zaman bu pislikler orada resmen bagimsizlik ilan ederler nasil olsa TSK suriye bataginda olacak. Isedikleri gibi at kostururlar.
-
kuytul bunu yazdı:
bizimkisi klavye delikanlılığı. ben de seviyorum bu muhabbetleri ama sınırlılığı bilmek lazım. öyle ajanlar majanlar konuşmak bana komik geliyor :D ve dünyayı kurtarma senaryolarına gülmek koyunluk değil. akıllıktır.
-----------------------------Sonuna kadar katılıyorum.
Ha bi de biz pkkyı bitirmeden suriyeye girersek halk bu sefer diyecek "pkk varken suriye senin neyine?"
Pkk'yı bitirip suriyeye girdiğimizde amacımız bugünü kurtarmaksa eğer; evet bugünü kurtarıyoruz. Ama yarını karartıyoruz !.
Ayrıca pkk pat diye bitecek mi? uzantıları hep aramızda olacak.. yarın öbürsü gün ters birşey oldu mu pat diye yine karşımıza çıkacaklar.