Kitaba Başlıyorum...
-
Arkadaşlar epey uzun zamandır aklımda olan, kafamda kurguladığım kitaba sonunda başlıyorum.
Kitaba başlıyorum dedim de okumaya değil yani yazmaya başlıyorum :)
Üniversite gençliğiyle alakalı bir kitap olacak. Çok ciddi bir kitaptan öte normal bir anlatım tarzında olmasını planlıyorum.
Kitap öğrencilerin öğrenim hayatı ve sosyal hayatı olarak iki kısımda olacak.
Genel itibariyle öğrencilerin ne çeşit olduğunu (zengin, fakir, hayta, çekingen vs.) gibi, sonrasında ise okulla ilgili düşüncelere göre gruplayarak anlatacağım.
GEnel olarak gözlemlerim duyduğum şahit olduğum olaylar örgüsü olacak. Kısacası kafamda grupladığım öğrenci gruplarını kendei gözlemlerim neticesine göre örnekli izah edecem :)
Kitabın genel öğrenci portrelerini çizmesi gayretinde olacağım.
Ha bunu neden buraya yazdım bilmiyorum fakat içimden yazmak geldi burada paylaşmak istedim.
Haydi ii geceler
Sagılar
Mürit
seadog
-
hayırlı olsun, başarılar.
-
elim kalem tutsa bende cok isterdim biseyler karalamak ama malesef. umarim istedigin kitlelere ulasir, fikirlerini aktarabilirsin.
-
yardım gerekirse buralardayız (:
-
tahrıbatada hediye edersın artık :D
-
Ünide sapıklık felan tarz bişiler olursa rahatsız edebilirsin fikirlerimi sunabilirim.
-
Hocam üniversite öğrencisiyiz.Yardım lazım olursa ulaşabilirsin.Güzel bi fikir,yayınlatacak güzel bi yayınevi ve sağlam tanıtımla iyi işler yapar.
-
Paragrafi nickli müridle temasa gecmeni öneririm. onnda bazı çalışmaları var gençlik hakkında... edebi olarak bi katkısı olabilir
-
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.
İsteyen arkadaşlar üniversite hayatı hakkında ki düşüncelerini yorumlarını anılarını paylaşabilir.
Emin olun ki çok faydası olur benim için :)
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.
İsteyen arkadaşlar üniversite hayatı hakkında ki düşüncelerini yorumlarını anılarını paylaşabilir.
Emin olun ki çok faydası olur benim için :)
-----------------------------dediğim gibi Paragrafi nickli müridle temasa gec hemen hemen aynı projeleriniz :) sitesi ahmetfaydali.com
-
Hocam mesela şuan param olmadığı için aç aç oturuyorum.Bunu yaz ibret alsın bebeler.Sabahta ekmek arası margarin yedim :D