Kızları Anlamak Mümkün Deil :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek

arkadaşlar s.a ..

şimdi başlıktanda anlaşılacağı gibi benim bu aralar sevgilim yüzünden kafam cok karışık .. bu ayın 9unda mesajlaşmıştık bi konu vardı onu yarına [ bi sonraki gün işte :) ] konuşalım dedi.bnde 2 gün sonra beleş mesajların vakti doluo o zaman konuşalım dedim..oda iyi 2 gün mesajlaşmayalım dedi ve kızdı.işte ben 2gün sora mesaj çektim cevap atmadı.yaklaşık 1,5 gün sora tekrar msj attım ve bana cevabı bizim hakkımızda düşünüorum,konuşmak istemiorum,bi süre yalnız kalmak istiorum,senin ve benim yanlışlarımı tartmak istiorum yani bizi tartmak istiorum dedi..bnde normal bi cvp attım senden haber beklicem dedim..

bi ilişkide uzun bi süre geçtikten sora ara vermek iyi gelirde şimdi bu ne demek oluo ?

bi süre dediği ne kadar sürer ?

bu sürenin sonunda sonuç iyimi olur kötümü ?

6 ay bitti beraber..bu kızı gerçektende cok seviorum onunda beni sevdiğini biliorum siteden bazı arkadaşlar bilio ztn..

sizden fikir istiorum kız müritlerden özellikle..

tşkrler..

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    siktir et gitsin

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    tagext bunu yazdı:
    -----------------------------
    siktir et gitsin
    yok abi ya bu kız çok farklı benim için .. gerekirse onuda yapmayı bilirim ama şu an için deil.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

ya olm eninde sonunda varacağı nokta o tecrubeyle sabit. şimdi tekmeyi kimin atacağı onemli sen mi o mu?

2 hafta sora terkedileceğine şimdi sen terket. 

ftw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    tagext bunu yazdı:

ya olm eninde sonunda varacağı nokta o tecrubeyle sabit. şimdi tekmeyi kimin atacağı onemli sen mi o mu?

neyse bunuda düşünücem tşkler..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    tagext bunu yazdı:

Abartmak gibi olmasın ama yüzde 1500 katılıyorum.

Tecrübe ii bişidir.

All I need is a possibility.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

ya konuscagınız konuya baglı ne konuscaktınız neyi ertelediniz bilemiorum ona kızmıs olabilir ama o kadar onemli bişi diildi diosan ustune gitme bi kere böle ne dusunuosan banada sole sonucta wericei karar ikinizin hakkındaysa bu konuda sende dusuncelerini beyan etme hakkına sahipsin bunu ona acıkla ama cokta onunla ilgileniomus kopek gibi sewiomus imajı yaratma yuz werdikce kendini bişi sanar bensiz asla yapamaz die dusunur kendine fazlaca guwenir dengeli ol derim

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi
    ara vermesi nazikçe tekmeyi koymak istedigini gösterir.siktiret gitsin

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    Olm Emotion Hiç denirmi beleş mesajlar bitsin sonra konuşalım die kazma herif:D, bence sen bi an önce aps(acele posta servisi) yapıştır gitsin, işin sonu budurrr.. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izmirim_35
    izmirim_35's avatar
    Erkek

bu konuyuda hortlacam ama bu sık karşılaşılan bir durum arkadaşa özgü değil.

öyle ben düşünücem yalnız bırak beni falan bunlar külliyen yalan. ilişki iki kişiliktir. ilişki hakkında bişi düşünülecekse bi karar alınacaksa birlikte yapılır. tek kişi buna karar veriyorsa zati ilişki namına bişi kalmamıştır.

takır takır saydırmazsan biner karşı taraf tepene erkek bayan farketmez.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek
    tagext bunu yazdı:

aynen katılıorum hocam.. benimde başıma aynısı geldi senin gibi düşünüodum kızı çok seviodum terketmedim ama sonunda noldu terkedilen biz olduk.. terkedilmek istemiosan sen terket olsun bitsin..

Toplam Hit: 1512 Toplam Mesaj: 11