Klasör Yönetme Programı Lazım

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    voltigore
    voltigore's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar, Başlık biraz garip olabilir ama aklıma başka bir şey gelmedi. Aklıma bir şey gelmediği için internettede arama yapamıyorum. Bende sizlere sorayım dedim, belki kullananlar vardır diye. Şimdi şöyle bir program arıyorum: Ben klasörleme konusunda çok hassas birisiyim. Aradığımı hemen bulmak ve klasörlerin düzenli durmalarını istiyorum. Mesela bir döküman indirdim hem c# konusunu kapsıyor hemde Windows Server 2008, ben bu dökümanı etiketlemek istiyorum, klasörünüde etiketlemek istiyorum. Bloglardaki yazıları etiketleme gibi. Daha sonra ararken direkt o etikete girdiğimde etiketlenmiş bilgileri görmek istiyorum. Bunun gibi programlar varmı bildiğiniz? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler,

    Geyik Candır :]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Haziran/2002
    Erkek

    şükür tbt düzeldi bu arada:)

    Benim bi fikrim yok konun up olsun diye yazıyorum.


    Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2008
    Erkek
    Aradığın şeymi bilmiyorum ama ben masaüstü yardımcısı olarak "Q dir" isimli bi program kullanıyorum. Aradığımı rahatca bulmamı saglıyor. Bi bak istersen tam işine yaramasa bile işini kolaylaştırabilir.

    Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
Toplam Hit: 1014 Toplam Mesaj: 3