Klavye Mouse Üretmek İstiyorum.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mart/2008
    Erkek

    RootB bunu yazdı:
    -----------------------------

    Bana ticari akıl vermeyin diyorsun , o zaman bunu bir ticari akıl olarak görme , çünkü "2010 yılında klavye mouse piyasasına girmek" bile değil seninki. "girmeyi düşünmek" Bu sana mantıklı geliyor mu? Demek ki istediğin kadar sermayen olsun , düşünce yapısı darsa hiç bir şey olmuyor. O yüzden Türkiye'den bir şey çıkmıyor zaten.

    Bence buradaki insanlara "bana ticari akıl vermeyin" diyorsan yeteri kadar ticari akla sahip olman lazım ki o da sende görünmüyor. Sen o şekilde yazmasaydın ben de bunları yazmıcaktım. Kusura bakma yanlış bir şey söylediysem.

     

    -----------------------------------------

    bak canım ilk başta söylediğim gibi şu anda bu sadece düşünme aşamasında olan bir fikir. bu konu hakkında hiçbir fikrim yokken neye dayanarak girecem diyim bodoslama olarak. şu anda sadece ve sadece nasıl bir teknoloji gerekiyor diye araştırma yapıyorum. eğer gereken teknoloji düşündüğüm gibi olursa sonra ben bu piyasaya girecem diyebilirim haksız mıyım.

    Birşeyler üretme isteğin güzel de, asıl soru şu, neden klavye? Piyasada bu kadar klavye üreten şirket varken neden senden satın almalıyız?

    Bir klavyenin özelliklerinin neler olacağını az-çok herkes bilir? Sen tasarımına mı güveniyorsun, ya da piyasadaki klavyelerden senin klavyeni ayıracak bir buluşun mu var?

    Senin klavyeni farklı kılacak olan ne?

    -----------------------------------------

    Yukarıda da söylediğim gibi bu sektöre çok yabancı biriyim, direk işlemci üretecem veya harddisk üretecem demektense klavye mouse daha gerçekçi başlangıç için veya diğer sarf malzemeler.

     

     

    Bu sorulara güzel ve gerçekçi yanıtlar verebilirsen ve bunları gerçekte ortaya koyabilsen bile çok geç kaldın. Teknoloji senin kadar yavaş ilerlemiyor.

     


    -----------------------------


    devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
Toplam Hit: 4665 Toplam Mesaj: 32