folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Klima Alacaklar Ya Da Almayı Düşünenler Lütfen Okumadan Almasın



Klima Alacaklar Ya Da Almayı Düşünenler Lütfen Okumadan Almasın

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2005
    Erkek
    hallederi_55 bunu yazdı

    Şikayetvar'a yazdığımı metini kopyalıyorum,

    08.07.2020 tarihinde kızım sıcaklardan isilik olduğu için aciliyetle taktırdığım klimada bir servis ne kadar fiyasko olur ve bayiliğini devam ettiren Teknosa İklimsa ne kadar rezalet bir iş çıkartabilir öğrenin lütfen. İşlerim dolası ile servise gelenlerin başında bekleyemedim bu işlerden hiç anlamayan ailemi yanlarında bıraktım, gerekte görmedim açıkçası adamlar işini biliyordur diyerek ilk ve en büyük hatamı yaptım, siz yapman. İşlerini biliyorlar gerçekten ama başka anlamda. Öncelikle klimanın montajını istediğim yere yaptıramadım çünkü gelen arkadaşa patronu merdiven yerine yardım etsin diye bir çocuk vermiş benim istediğim yere de merdiven gerektiğinden ortak başka bir yerde karar kılmak zorunda kaldık telefon üzerinden. Akşam eve geldiğimde gördüğüm manzara şöyleydi, duvarı panç yerine normal darbeli matkap ile kırmış o koca oyuğu kapatmadan gitmiş, fiş fatura hiçbir şey bırakmamış faturasız kaçak mal mı sattı emin değilim daha arap soramadım bunu sonradan aklıma geldi açıkçası,5 metre olan hortum hakkımın 2 metresini kullanıp geri kalanı kimseye sormadan alıp gitmişler, dış ünitenin ayaklarından birini duvara çapraz montajlap kastırarak dış ünite vidalarından birini zorla atıp diğer vida hiç atmadan gitmişler, o ünite birinin üzerine düşerse sorumlusu kimdir? Şimdi gelelim sahibi mustafa beyin söylediği yalanlara alım aşamasında konuşurken vakum yapıyor musunuz dediğimde tabi ki biz yetkili servisiz bu zorunlu dedi sonra akşam geldiğimde yukarıda ki rezaletlerden sonra vakum yapıldı mı diye sordum bizimkilere onlarda servisin yaptığını söylediğini belirtti hiç anlamadıkları içinde servis ne dediyse inanmışlar, dedim ki ellerinde bir elektrik motoru pompa gibi bir şey var mıydı sesi duydunuz mu dediğimde kimse öyle bir cihaz görmediğini ses duymadıklarını söyledi, bende Mustafa bey'e bunu belirtince zaten 5 metreden kısa yerlerde yapmadıklarını ben ısrar ettiğim için yapıldığını söyledi eğer inanmıyorsam da başlarında beklemem gerektiğini uğraşamayacağını belirtti halbuki alırken zorunlu demişti metre belirtmeden. Kendisine yamuk takılan dış ünite ayağını da belirttiğimde ustanın söylediği duvar tutmuyordu o yüzden sağlam olsun diye ayağın daha kısa aralıktan takıldığı yalanını tekrar söyledi, bende başka yerde vida izi yok içine mi doğmuş ustanın duvarın sağlam olmadığı üst katta aynı duvarda llardır klimanın sağlam bir şekilde durduğunu belirttiğimde arkadaşa söyleyeceğini düzelttireceğini söyledi. 12.7.2020 tarihinde geleceklerine dair sözleştik ama kimse gelmedi tabi ki.Bu arada bu sorunları görüşmek için sahibi mustafayı aradığımda efelene efelene konuşarak sanki hata bendeymiş gibi davrandı sonrasında düzeltilme ümidim kalmadı zaten. Birde bana başlarında bekleseydin o zaman diyor hırsızın hiç suçu yokmuş.

    İklimsayıda duvar servisin dediği gibi böyle mi bırakılıyor prosedür nedir sormak için aradım ama prosedürün serviste olduğu onlarda olmadığını söylerek tam kendilerine yakışanı yaptılar. Yani servis ne yaparsa doğru yapar.

    Karakter sınırından dolayı yazıların bazıları silinmiş şikayette o yüzden hem burada ekleme yapmak hem de orada yeniden yazmak zorunda kaldım anlatım farkı olabilir.

    Özetle iklimsadan mal almayın ama almak zorunda kalırsanız yukarıda ki yazdığım sorunları önceden anlaşın ve iş yaparlarken başında bekleyin. Mesela merdivensiz vakum pompasız mı gelmiş siktir edin bir daha gelsin ya da başka bir yerle anlaşın.

    Edit: Resim ekledim

    Kesinlikle teknik servisin işgüzarlığı bu. Ben iklimsa dan mitsubişi almıştım, servis geldi, elinde süpürge ile duvarı deldiler, nereye istiyorsunuz benim istediğim yere kurdular, duvarı panç ile değil hildi ile deldiler ama, alçıyla etrafını güzelce kapattılar, işleri gayet temizdi, hatta sonra klima titreşimden baya ses çıkartmaya başladı çağırdım hemen gelip düzelttiler. Sadece elektiriği bağlamadılar. Onu da bağlamıyorlarmış zaten. Hattı elektirikçi bir arkadaş gelip bağladı, elektirik hattı çekilmiş olsaydı bağlarlardı, onuda söylediler.

     

    Sana kötüsü denk gelmiş, firmayı ara bence.


    //Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

    Vakum pompası olayı nedir,

    Klima kompresörünün rahat ve gazın iletkenliğininin maksimum verim ile çalışabilmesi için bakır boru vakum yapılır soğutma prensibinde böyle .vakum pompası ---->>>


    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mart/2008
    Erkek

    Şikayetvar.com'da ki şikayetten sonra bugün önce iklimsa aradı sorununuz varmış doğru mu diye evet dedim kaydınız alındı arkadaslar size dönüş yapacak dediler kapattık,sonra bayi aradı bidi bidi yaptı neyse çok önemli değil gelecek eleman bugün düzeltecek dedi tamam dedim kapattık,sonra saat 4 gibi iklimsa tekrar aradı bayi sizinle görüşmüş sorun çözülmezse tekrar arayın diye, akşam geldi düzeltti sonra bayi tekrar aradı sorun düzeldi mi diye . Yani sorun çözülmüş oldu arkadaşlar hiç beklemiyordum ama çok ilginç bir şekilde çözüldü sorunlar. Gelen servisten çocuğun söylemesine göre bölge müdürü bayiyi fircalamis,doğru mu bilmiyorum çocukta biraz abartma huyu vardı konuşmalarında sallamış olabilir. Özetle sizide sonuçla bilgilendirmek istedim,teşekkür ederim hepinize


    _ICEMAN_
Toplam Hit: 2370 Toplam Mesaj: 24
iklimsa akdeniz klima rezalet tavsiye