Kocaeli Kiralık Ev Arıyorum
-
özellikle kocaelili ya da burada okuyan mürit kardeşler tayinim buraya çıkmış olmakla birlikte acilen kiralık bir eve ihtiyacım var tek başıma kalacağım kombili ve 2+1 olması tercihim 350 ile 500 arası fiyat verebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler. :) destek olalım mürit kardeşler bir el atın mürit kardeşinize :)
dipnot : artı olarak merkeze yakın olursa daha iyi olur çünkü iş yerine yakın olması gerekiyor fuara yakın vs vs
-
tam olarak neresinde hojam izmit-gölcük-değirmendere-karamürsel
edit: fuar demişsin izmit sanırım.izmitteki arkadaşlarıma bağlanıp durumu aktarıcam :F -
sau ahh be hocam senı ne cok severim bilirsin izmitte amcamın olu var pc_worm ona bi irtibata geç istersen izmite gelirsen seninle tanısmaya gelirim kesin :)
Bu arada bugun mu dun mu ne yangın cıkmıstı ızmıtte o civarlardan sor sorustur ekmek,su fiyatına kiraya verilir şimdi orda evler :D
Daha olmadı benım izmitte okuyan arklar var onlara da bi sorarım istersen okeya 4.lazım mı die zaten anlasamıcan adamlar değil biraz inektirler ikiside ama ii çocuklardır :) -
kırkikievler de ki sitelerde 500 ytl ye kalıyorlar bizim arkadaşlar 3 + 1 daireler
belki sende bulursun
mevkii baya güzel yürüyüş yolunada yakın 15 dk da gidersin yürüyerek minibüste var
tek kusuru yandaki dereye fabrikalar atıklarını bırakıolar sivrisinek dolu ve çok pis kokuyor derenin yakınları :D
bide şu kocaelinin heryerinden gözüken evler var adları aklıma gelmio oradada 3+1 350 ytl ye arkadaşlar kalıor manzara o biçim
-
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
sau ahh be hocam senı ne cok severim bilirsin izmitte amcamın olu var pc_worm ona bi irtibata geç istersen izmite gelirsen seninle tanısmaya gelirim kesin :)
Bu arada bugun mu dun mu ne yangın cıkmıstı ızmıtte o civarlardan sor sorustur ekmek,su fiyatına kiraya verilir şimdi orda evler :D
Daha olmadı benım izmitte okuyan arklar var onlara da bi sorarım istersen okeya 4.lazım mı die zaten anlasamıcan adamlar değil biraz inektirler ikiside ama ii çocuklardır :)
-----------------------------nikoteen saolasın beklerim artık buralı olduk nasılsa :) oralar uzak kalıyor nikocum gerçi tek vesaitle gidebilirim fakat uykudan ne kadar kazanırsam o kadar kar benim için :P sorarsan sevinirim ilgilendiğin için teşekkürler kardeş.
mayla bunu yazdı:
-----------------------------kırkikievler de ki sitelerde 500 ytl ye kalıyorlar bizim arkadaşlar 3 + 1 daireler
belki sende bulursun
mevkii baya güzel yürüyüş yolunada yakın 15 dk da gidersin yürüyerek minibüste var
tek kusuru yandaki dereye fabrikalar atıklarını bırakıolar sivrisinek dolu ve çok pis kokuyor derenin yakınları :D
bide şu kocaelinin heryerinden gözüken evler var adları aklıma gelmio oradada 3+1 350 ytl ye arkadaşlar kalıor manzara o biçim
-----------------------------izmitin sıcağında çekilmez be hocam sivri ve koku nemde var üstelik :/
-
o zaman şu tepedeki yüksek binalara çıkıcaksın hem ucuz ama merkeze uzak biraz
-
dostum türkiyenin neredeyse en pahali sehirlerinden biri olan kocaeli iline hosgeldin. izmit merkezde oturmak her insanin hayalidir.. kendi basina kalacak olman büyük bir zarar. 300 ile 500 arasi ve merkeze yakın pek sanmiyorum cok hemde cok zor.. cogu kisi is icin yada ögrenci olsun. dünya bankasi evlerinde kaliyor. daha dogru kalmak zorunda kaliyor. 42 evler tarafina bakabilirsin bi ihtimal olur sanirim. evler eski püskü dökük ama fiyatlari istedigin bicimde genelde.. keske bir kac kisi olsaydiniz.. cok rahat bulurdunuz daire.. su an izmitte degilim memlekette aydindayim. orda olsaydim bakardik beraber. simdilik tavsiye edebilecegim 42 evler civari. spor akademisinin oralar.. sonracima yenidogan mahallesinde e-5 üzerinde dostluk siteleri var oralari bi kolacan etmelisin. cumartesi pazarinin oralara bak derim. epey kiralik evler vardi oralarda..
-
hojam bn izmitliyim. şu anda boş ew bildiğim yok. ama oturcaksan yahya kaptan da oturcaksın izmitin en temiz yeridir bnce.çarşı marşı yalan.orada eşşek gbi para veririsin karanlık bi yerde oturursun.42 evlerde de oturulabilrir.etrafı biraz dökük durur ama idare edersin.körfez tarafına bakma çarşıya yani merkeze biraz uzak kaçar derince olabilir mesela evler hem ucuzdur hemde merkeze 20 dakkadır.ama arkadaşın birinin dediği gbi o tepedeki evlerde oturabilirsin yanılmıosam yuvam'dı. dier tepedeki evlerin adı da akçakoca evleri olsa gerek. bnim bildiğim en ucuzu kalıcı konutlarda kalmaktır. ama yahya kaptanı tek geçerim...
bu arada izmitli müridler war mı yok mu ya ? tanışalım kaynaşalım.. :D:D
-
ya izmitli olduk neredeyse anasini satayim ünv okumaktan:) 8 senem gecti.. halende gecer:) eskisi gibi gelip gitmiyom.. ama olsun izmite gelmeden edemem. var sanirim epey izmitli.. olmasi gerek..
-
gebze çalışır izmit yer... gebzede kiralık ev çok paran varsa 350 ytl uygun. sen kocaelide arıyorsun orası ayrı sevmem ben kocaeliyi...
kızlarını hiç sevmem.. yürüyüş yolunu hiç sevmem...paran varsa villada bile yaşarsın.
-
Bizim kocaelinde bi abi okuyo orda falan kalıyo msn adresi varmı bilmiyorum bulursam sylerim hoca.