folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kolonya İçmenin Zararları (?)



Kolonya İçmenin Zararları (?)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokayortaburun
    gokayortaburun's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Aralık/2010
    Erkek

    Manyakmısınız yaw kör eder adamı o. Sakın içmeyin içirtmeyin.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sonador
    sonador's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Ağustos/2012
    Erkek
    SilenC3 bunu yazdı

    ben 3 ay öncesinden itibaren fazla dozaşta kolonya içmeye başladım yaklaşık 2 hafta önce falanda bıraktım bazı günler 2- 3 şişeye çıktığım oluyodu ama fit olarak günde bi şişe rahat (selin kolonya). bıraktıktan sonra gözlerimde bayağı karıncalaşma kararma çoğunlukla yaş akma durumları oldu ve hala devam edio ayrıca nefes alıp verirken boğazım felaket şekilde sızlıo bunları geçirmenin yolu varmı ?

    bide tam olarak ne zararları vardır biraz baqtım ama hp aynı şeyleri söylemişler kör olursun vb. şeyler daha farklı şeyler bilen yazarsa çok bahtiyar olurum son bişey hiç daha önce içen oldumu tbtde bide onu merak etttim :)

    işyerimden birinin babası alkolikmiş doktorlar ve ailesi alkol almasını engelleyince oda evdeki kolonyayı içmeye başlamış yetmemiş gitmiş bakkal market ne varsa civarda oralardan almış cep kanyağı gibin kolonya taşıyomuş herif :D yaklaşık bir iki hafta fln içmiş cebinde kolonyayla dolaşıyomuşda bu saflar fark etmemiş. adam 3-4 gün yoğun bakımda kaldı sonuç olarak geçen haftalarda bu amcanın cenaze merasimine katıldım. ölüm nedeni böle alengirli olunca savcılık soruşturma başlatmış hala devam ediyo. arkadaş kolonya içmenin zararlarını araştırır mısın dedi bende googlarken gördüm tbtde de varmış amk dedim :D 

Toplam Hit: 56234 Toplam Mesaj: 63