Kotamı Yükselttim Nasıl Anlarım
-
bi kaç gün önce türk telekoma gittim ve 49 milyonluk sınırsız pakete döndürdüm internet hesabımı.
2 gün içinde sınırsız olur dediler. ben nasıl anlarım sınırsız olup olmadıgını.. türk telekom sarı bi kağıtta verdi 49 ytl lik pakete üye olunmuştur diye. şimdi türk telekoma güvenmiyom abanacam downloada 2 kişiyiz. gelecek dünyanın faturası..
-
bende öle yaptım 4gün sonra full download geldi 100ytl hesap sınırsız olsan bile fatura 1ay sonra 49 gelmeye başlıo yani bu ay gene kotalısın sakın 4gb ı geçme birdaha ki ay sınırsız oluosn =) aynısı başıma geldi
-
müşteri hizmetlerini ara sor..Aynısı bendede oldu bi türlü güvenemedim aradım kontrol ettirdim.
-
al işte abi bende bu türk telekomun yavşaklıgına güvenemiyorum. abi birde başka bir arkadaşla kullanıyorum. ama babam adsl yükseltmeye gittiğinde özellikle sordurttum ne zaman aktif olur diye .. adam 2 gün içinde aktif olur demiş..
ayrıca yeni bi kanun galiba. sınırlı 4 gb abonesi isen. ne kadar download edersen et. 49 ytl ücreti geçemiyormuşsun diye duydum acaba doğrumu.
-
Ewet Şimdi Size Nasıl Türk Telekomu Kazıklayacagını Anlatacagım:) Sınırsızda 50 ytl Bayılıyosun.. Aylık Birde 1024 le Giriyorsun..) Benim Gibi 2048 Yap.. %10 İndirimide Var.. 2048 NormaL Fiyatı 69 Ytldir.. İndirim İle Kampanyadan Yararlanıyorsun.. 60 Ytl ye Geliyor.. ve Aynı Ay İçinde Hesap Degısklıqı Yapamıyorsunuz.. ve can Alıcı Nokta:D sadece bir ay 60 ytl verırsen Dıger ay 1024 Donersen Bununlada indirimın olmus oluyor %10 50 ytl yerıne 39 ytl ye 1024 sınırsız.. sdece bir ay 60 ytl bayılıcaksınız.. ve bu kampanya 12 ay gecerlıdır.) ben sahsen 60 ytl 2048 kullanıyorum evdekı pclere bıle az gelıyor.)
-
SWAT bunu yazdı:
-----------------------------müşteri hizmetlerini ara sor..Aynısı bendede oldu bi türlü güvenemedim aradım kontrol ettirdim.
-----------------------------
numarası kaç babacan -
faturandaki ytl meblağından anlarsın :D şaka dostum kızma haa
-
4440375
-
normalde 29 ytl veriyosan ne kadar indirirsen indir en fazla 61,25 ytl fatura gelir..
bunu hem yaşamış birinden,hem ttnet sitesinden, hem de Emirreis ten duydum, yani doğruluk payı %100 gibim bişey :)
-
herkes aynı şeyi söylüyor yelekoma valla hak edyor oynak dansöz gibi kıvırıyor sürekli.
şu linke baksanıza yada tam siteye bakın telekoma illtifat sitesi. yeni gördüm siteyi.
-
2 saat önce telefondan hallettim bende ama güvenemedim mesela ocak ayında değiştirdin diyelim 20 gb yaptın 20-4=16 gb bu hesapla senden 29 ytl 4 gb kota parası ve 16 gb sınırsız kullanım paran alınıo gelio fatura 80 ytl en iyisi beklemek zaten burda olmucam şubatta başlayacam sömürmeye ama sen bilirsin