folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Kpss Lisans İçin Dershane Tavsiyesi



Kpss Lisans İçin Dershane Tavsiyesi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    Merhaba, ben kpss b grubu lisans seviyesi için dershane tavsiye arıyorum. İstanbul avrupa yakasında ve tercihen 4.levent'e yakın kaliteli bildiğiniz dershane mevcut mudur? Mecidiyeköy'de yediiklim nasıldır? 

    Saygılarımla.


    "biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Nisan/2016
    Erkek

    hocam bence dershane cidden boş 

    boş yere vakit kaybı youtube üzerinden çalışarak daha verimli sonuçlar elde edebilirsin 

    sadece deneme için bir dershaneye kaydolman senin için daha iyi olur 

    onun içinde en çok hangi dershanenin öğrencisi varsa git ben denemelerinize katılmak istiyorum de ücret cüzzi gidip denemelerine gir 


    No way out
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samast
    samast's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Mayıs/2013
    Erkek

    Dershanede ki hocaların çoğusuda kpss yi kazanamayanlar :)

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek

    yediiklim iyiydi 4 sene önce. dershanelerin esas olayı seni düzene sokmaya yarar eğer disiplin ile ilerleyecem dersen evde çalışmak iş görür. 

    tabi iyi dershanede hocanın verdiği pratik bilgiler ve sınavı koklayıp soru yakalama olayları var kafana göre takıl şu an fiyatlar ne alemde bakmak lazım tabi.

    @samast

    olaya öyle bakmamak lazım iyi bir hoca dersanede kamudan aldığı paranın çok üzerinde alıyor. ayrıca bi çoğu hem mebde hem dersanede çalışıyor (bizim buralarda öyleydi şu an durum nedir bilmiyorum dersane olayları değişti filan).

    ayrıca bir dilciye, fizikçiye veya matematik hocasına vs. kpss kazanamadı diye kötü gözüyle bakmakla (sınav tek branştan sorularla geçilmiyor bildiğin gibi) atanamayan kişi öğretmen değildir diyen milli eğitim bakanıyla aynı kafa benim nazarımda.


    Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Haziran/2015
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı

    hocam bence dershane cidden boş 

    boş yere vakit kaybı youtube üzerinden çalışarak daha verimli sonuçlar elde edebilirsin 

    sadece deneme için bir dershaneye kaydolman senin için daha iyi olur 

    onun içinde en çok hangi dershanenin öğrencisi varsa git ben denemelerinize katılmak istiyorum de ücret cüzzi gidip denemelerine gir 

    Bunu yazmaya geldim.Hocam güzel özetlemiş.


    la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Https
    Https's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Ağustos/2017
    Erkek
    samast bunu yazdı

    Dershanede ki hocaların çoğusuda kpss yi kazanamayanlar :)

    Bir ülkenin en değerli mesleği öğretmenliktir, öğretmenlik olmalıdır. Bu meslek malum kitle tarafından bizim ülkemizde ele ayağa düşürüldüğü için bu durumda öğretmen arkadaşlar. El üstünde tutulması lazım öğretmenlerin. Ama bizde nerdeee. Yanlış anlaşılmasın ama bu ülkede imam yerine öğretmen istihdam edilseydi bugün soğanı konuşmazdık. 

    Şöyle bir yazın çevrenizdeki okulun ismini Instagrama post atan hocaların profiline bakın hangi malum zümreye hizmet ediyor çok iyi anlarsınız. Oraya torpille,çatapatla gelen öğretmenin yetiştireceği öğrenciden de hayır gelmez söyleyeyim. Kendi çocuğunuzu kendiniz yetiştirin bu devirde.

     

    Https tarafından 09/Nis/19 00:10 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazici Uzmani
    stockholm8
    stockholm8's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2015
    Erkek

    Eğer evde çalışamayan, konsantre olamayan disiplinsiz biri isen dershenaye git. Ama sana tavsiyem evde otur çalış, youtube da benim hocam kanalında a ve b grubu tüm videolar var ücretsiz olarak. Üniversiteye hazırlanırken dershanelerde kalite vardı. Malesef bu kpss dershaneleri tamamen ticaret aynı kaliteyi beklemeyin. Üstüne üstlük fiyatlar da uçuk. Ha arada gerçekten iyi hocalar var ama hiç bir dershanenin tüm hocaları iyi değil. Arada 2-3 tane çok kötü çıkıyor.

    İşin özü disiplin ve sıkı çalışma.


    Come On Cj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2017
    Erkek

    sene 2016 kpss kasıyorum deli gibi neyse ankara sıhhıyedeki ihtiyaç akademiye gidiyorum:D sınav yalaşıyor3 ay kala çaaaat bi sabah gittim dersane mühürlenmiş asldfkhlaşskjfas Sebep? fedocuymus. Amk ders alamadıma mı yanayım param gitti ona mı yanaım ... O zamanlar ihtiyaç en iyisi deniyordu şimdilerde isim değişti beyaz kalem oldu diye biliyorum  Dersane eğer hocalar iyise iyidir yoksa cidden çok gereksiz zaman kaybı. Kronometere ile günlük minimum 6 saat çalışman lazım ki iyi bi puan gelsin... İstanbulda nedir ne değildir bilmiyorum. Genelde joker hocalar yön veriyo piyasaya onları kontrol et hocam. Benim dersane dönemmimde ramazan hoca da  ramazan hoca diye ölüyodu millet ramazan yetgin idi sanırım iyi eyvllah da hocadan ders almak sınav kazandırmıyor çalışmak kazandırıyor. Dediğim gibi min 6 saat ile içinden geçersin...


    next next next install
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Mart/2004
    Erkek

    Dersane kesinlikle zaman kaybı dersaneye gitmek yerine soru çözersen 20 kat daha verimli çalışırsın. 


    işte öyle
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    samast bunu yazdı

    Dershanede ki hocaların çoğu da kpss yi kazanamayanlar :)

    Hepsi dememiş yaû.

     

    RitmFarbRacourci tarafından 09/Nis/19 06:41 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 854 Toplam Mesaj: 10
kpss b grubu kpss lisans kpss dershane kpss