Kullanıcı Giriş Panel Tasarımı (CSS Ve Grafiği İle Birlikte)
-
Arkadaşlar görünümü bu şekildedir.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Öncelikle aşağıdaki arkaplan resmini indirin
-------------------------------------------------------------------
Kodları veriyorum (Güle güle kullanın arkadaşlar)
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <title>Serkan TOGAL {Nam-ı diğer ontedi}</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" /> <meta name="author" content="SERKAN TOGAL - www.ontedi.com" /> <meta http-equiv="Content-Language" content="tr" /> <style type="text/css"> /***********************************/ /* Yönetim Giriş Ekranı BAŞLANGIÇ */ #yonetim_giris_body { background-color:#edf0f5; } /* Toplam Genişlik: 347px, Toplam Yükseklik: 272px */ #yonetim_giris_kapsayici { margin:15% auto; width:297px; height:235px; padding:37px 25px 0 25px; background:url(yonetim_giris_arkaplan.png); } #yonetim_giris_kapsayici input[type=text], #yonetim_giris_kapsayici input[type=password] { /* ilk width: 285px; */ width:190px; padding:0 5px 0 5px; height:46px; border:1px solid #e1e1e1; margin-bottom:12px; -webkit-border-radius:5px; -moz-border-radius:5px; border-radius:5px; color:#9e9696; font-family:"Verdana", Lucida Grande, Tahoma, Arial, sans-serif; float:left; } #yonetim_giris_kapsayici p { width:90px; padding:15px 5px 0 0; float:left; font-size:13px; font-family:"Verdana", Lucida Grande, Tahoma, Arial, sans-serif; } #yonetim_giris_kapsayici input[type=submit] { width:295px; height:46px; border:1px solid #a2c359; margin-bottom:12px; -webkit-border-radius:5px; -moz-border-radius:5px; border-radius:5px; color:#525b3d; background-color:#b3d175; font-family:"Verdana", Lucida Grande, Tahoma, Arial, sans-serif; } #yonetim_giris_kapsayici span { color:#990000; font-family:"Verdana", Lucida Grande, Tahoma, Arial, sans-serif; } #yonetim_giris_kapsayici a { color:#0000CC; text-decoration:underline; font-family:"Verdana", Lucida Grande, Tahoma, Arial, sans-serif; } /***********************************/ /* Yönetim Giriş Ekranı BİTİŞ */ </style> </head> <body id="yonetim_giris_body"> <form method="post" action=""> <div id="yonetim_giris_kapsayici"> <p>Kullanıcı Adı</p><input name="kullanici_adi" type="text" /> <p>Şifre</p><input name="sifre" type="password" /> <input type="submit" value="Giriş Yap" /> </div> </form> </body> </html>
-
ellerine sağlık üstad.
-
Bir an korktum Mycity diye :D
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Bir an korktum Mycity diye :D
-----------------------------why
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Bir an korktum Mycity diye :D
-----------------------------why
-----------------------------Kanka yine uçuk kaçık tasarımlarından birisi sandım :)
-
ellerine sağlık hoca
-
Eline sağlık hoca özellikle mozilla firefox ve webkit tabanlı (chrome ve safari) tarzı tarayıcılar için ayrı css tanımlamaları mevcut...
-
Biz Bunu Login Olduktan Sonra Nasil Bir Sayfaya Yonlendirebiliriz yada Yanliş Login de Hata Sayfasina
bana xml li bir login sayfasi lazım nasil yapabilirim
-
ontedi bunu yazdı
Arkadaşlar görünümü bu şekildedir.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Öncelikle aşağıdaki arkaplan resmini indirin
-------------------------------------------------------------------
Kodları veriyorum (Güle güle kullanın arkadaşlar)
Serkan TOGAL {Nam-ı diğer ontedi}
< ="" method="post">Kullanıcı Adı
< ="text" name="kullanici_adi" />Şifre
< ="" name="sifre" /> < ="submit" value="Giriş Yap" />Güzel tasarım işime yarar sanırım. Teşekkürler emeğine sağlık.
-
gözümden kaçmış, çok güzel olmuş tebrikler.
edit: birkaç önerim var hocam.
1. resim adresi uyuşmuyor arkaplan resmini indirince "yonetimgirisarkaplan.png" olarak iniyor fakat "yonetim_giris_arkaplan.png" olarak yeniden adlandırmak gerekiyor.
2. Submit inputuna bir hand cursor yakışırdı.
kvasir tarafından 26/Eyl/12 07:21 tarihinde düzenlenmiştir -
eline saglik