Kurusıkı Satmak & Devretmek
-
beyler elimde güzel bi kurusıkı var okuldaki hocam almak istiyo ama faturayı nasıl devredecez hiç bi bilgimiz yok :)
( faturayı siktir et sen bana sat diyen varsa 60a satıyorum :P )
-
hocan seni kekliyo olmasın ...
-
fastottoman bunu yazdı:
-----------------------------
hocan seni kekliyo olmasın ...
-----------------------------hayır aramın çok ii olduu kafa bi hoca beni eve falan bırakıyo..sattığımı söledim oda bana sat ama faturayı devredecez dedi...başımı yakmak gibi bi amacıda yok dışarda halledelim bu konuyu diip duruyo :)
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------
Kurusıkıda ney ?
-----------------------------http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=kurus%C4%B1k%C4%B1%20&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
-
Hay Allah'ım alem kurusıkı peşinde. Gerçeğini atmak istiyorsan seninki kuru sıkı atıyorsa tedavisi var çubuk taktır :) :) uymadı dimi. Napalım kurusıkı diyince o aklıma geldi. Şimdi bende KISA9 var diyeceğim apışıp kalcan o ne diye. boşver :)
-
hacı kurusıkıyı satsan nolur satmasan nolur, hocan alıp namlusunu değiştirip adam vurmayacak herhalde ver gitsin bişey olmaz, çok istiyosan faturanın arkasına şu şu seri nolu kurusıkı tabancamı şu tarihte şu şu kişiye hibe ediyorum diye karala, hocanda sende altına imza atın, faturanın bi fotokopisini çek al olsun bitsin, millet çarşıda pazarda silah satıyo sen kurusıkının derdindesin kasma bu kaddar boşverr:D
-
pardon ne faturası ?
Ben o silahı alırım gerçeğe çevirip sıkarım mermiyle tabanca eşleşir seni bulamazlar.Ancak ben söylerim bundan aldım diye.Daha iyi gerçeğe çevir tertemiz silah :D adam vursan kurtulma şansın daha yüksek.
FAturayla devir teslimi napcan anlamadım ki.Gerçek silah değil bu.Sadece bir yerde aradıklarında aha bu ruhsatı demek için veriliyor fatura
-
ya napıosunuz ya oyun hamurumu bu gerceğe cevirirseniz en fazla 5-10 atımda hayati risk taşımaya başlar ha ama kaybedecek bişeyim yok diyenler kafalarına göre takılabilirler ..
-
faturasizda satiyolar hoca :D
-
fatura ile satılır hepsinin kaydı olmak zorunda emniyette yeni yasa
-
bilmiyodum bende hoca dedi banada faturayı benim üstüme yaplım vs. dedi :)
silah bu isteyen olursa onada satarım :)
http://www.resimupload.com/ds162703412_DSC00103.html