Kutuplardan Kar Tanesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    The Big Bang Theory'nin bir bölümünde böyle birşey vardı. Eleman kutbupdn kristan içerisinde kar tanesi getiriyordu. Böyle birşey gerçek mi? Mesela NASA yıldız satıyor, satın aldığın yıldıza senin adını veriyor. Bu konuda bilgisi olan varmı?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

uludağdaki karları kutup karı deyip de satmayı mı düşündün yoksa:) konuyla ilgisiz ama amerikalı bilim adamlarının big bangı ve dünyanın oluşumunu incelemek maksadıyla hiç erimediği için kutuplardaki buzları yüzlerce metre delip kameralı robot saldıklarını izlemiştim bi belgeselde

All is well
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    god bunu yazdı:
    -----------------------------

uludağdaki karları kutup karı deyip de satmayı mı düşündün yoksa:) konuyla ilgisiz ama amerikalı bilim adamlarının big bangı ve dünyanın oluşumunu incelemek maksadıyla hiç erimediği için kutuplardaki buzları yüzlerce metre delip kameralı robot saldıklarını izlemiştim bi belgeselde

ağzımda su vardı az kalsın ekrana püskürtüyordum :) Yok dostum bir arkadaşıma böyle bir hediye almak isstedim. O bahsettiğin delip numune alma olayını bende izlemiştim.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

teknik olarak aldığımız her nefeste, daha önce sezarın "sen de mi brütüs" derken verdiği nefesdeki molekülleri içimize çekiyoruz, marifet sezarda degil elbet, daha önce yaşamış tüm insanlar için geçerli, yani suya taşa manevi değer biçmek garip =D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Dizinin o bölümünü bende izledim aslında burada yapılabilir sonuçta kartanesi . Erimeden muhafaza edebilecek ortamı oluşturmak. Leonard orada reçineli bişey diyordu. Nasıl yapmışsa artık adam dahi :D

Dur be kadınnnn....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

olsa bile yıldız alacak paran mı var?

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Turania bunu yazdı:

hocam o degilde şimdi biz aydan yer alamayı salakça buluyoruz ya bizim torunların torunları. Ulan büyük büyük dedem şuradan iki dönüm yer alsa ne para kırardık diye düşünecekler kesin :D

Dur be kadınnnn....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    fikri olan yokmu?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

A_REX bunu yazdı:

Turania bunu yazdı:

hocam o degilde şimdi biz aydan yer alamayı salakça buluyoruz ya bizim torunların torunları. Ulan büyük büyük dedem şuradan iki dönüm yer alsa ne para kırardık diye düşünecekler kesin :D

ayda arsa alcan nolcak armut mu ekcen .d

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

uzay varlıkları kişisel/ülkesel iktisaba tabi değildir bu nedenle yıldız falan satılmıyor eğer dediğin gibi birşey varsa anca bir adlandırma söz konusu tam anlamıyla satış değil hocam.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar ana fikirden sapmışız, NASA'nın mevzuunu örnek olarak verdim. Yani bu tür enteresan şeyler var açısından. Konu şu "bir cam-yada x madde- içinde kutuplardan gelmiş bir kartanesi muhafaza edilmiş halde elde etmem mümkünmü, bunuda kıçımdan sallamıyorum The Big Bang Theory'de gördüğüm için soruyorum"

Toplam Hit: 1677 Toplam Mesaj: 11