folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lap Top"Mu Masa Üstü Pc"Mi

Lap Top"Mu Masa Üstü Pc"Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar yeni bir pc alacağım 4 milyara kadar.Yüksek performanslı bir pc alacağım.Çoğunlukla Auto Cad'de felam çizim yapıyorum çizimlerimde evde oluyor.Arada bir istanbul dısına çıkıyorum bir pc gereksimi duyuorum.(aslında canım sıkılıyo ondan) =) sizce hajılar masa ustumu yoksa lap topmu?

Tariqat Of Tahribat The Murid Draeex Tariqat Dj"i 2007©
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    eğer dışarda gerçekten işin yoksa bence masaüstü al,yok dışarda da kullancağım diyorsan o zaman laptop.4 milyara kadar demişsin.Hocam valla ben 500 ytl den hızlı amd işlemcili 8 pc alırım valla :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xmenac
    xmenac's avatar
    Erkek
    o paraya laptop ı ne kadar şişirirsin laptoplar dekstop kadar dayanıklı diil sana önerim 3000 lik bi desktop al geri kalanlada hoş bi laptop al
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    altuca
    altuca's avatar
    Erkek
    dostum olaptop flap ekran la normal masaüstü camekan arasında dağ kadar fark var ne çıkarsa çıksın masaüstünden vazgeçmem abi küçük şeyşerin sorunlarıda büyüktür ona göre seçimini yap

üç beş soysuzun ardından zağarlık yapamam,hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    ya laptop neymiş masaüstü gibi rahatı varmı? Ama ertan abinin de deidği gibi dışarıya çok çıkyıosan laptop da lazım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Fazla seyahat etmiyorsan laptop alma derim. 4 Milyar ayırabiliyorsan çooookkk yüksek seviyeli bir masaüstü bilgisayar toplayabilirsin ki zaten çizim yapıyormuşsun. İşlemci ve ekran kartının baya yüksek olması gerekiyor :) Desktop al derim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    nabacan topi topu git loli pop al..Masa üstü kraldır ziktiret taop lopu

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    seyahet etmiceksen dekstop al...ama fx islemcilere bakabilirsin...

laptopdersen amd turion 2.2 islemcisi olan serilere bak ve ayrica max 4gb ram kapasiteli bir notebook al 1gb standart gelirse 3gb ta sen taktir..kullancagin cizim programlari o sayade kasmaz notebookta...ama sana sunu dim....2bin dolara Dell İnspiron X300 ekran kartli notebook u al ve 2gb ram taktir sonra birde amd3700 sistem desktop cikarirsin o paraya...al sana hem tas gibi desktop hem notebook ...bu arada insp 6000 yerine 500ytl fazla bayilip 6400 de alsan iyi olur.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    ulan 4 milyar werirsen en baba masaustunu toplarsın bea bn disarda cok işin yoksa masaustu tavsiye edıom bn laptop aldım pişmanım ewden disari cıkarmıom a.q

çocuktum,büyüdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    walla eğer dışarda kullanıcaksan laptop al en iyisi bende şimdi yeni bir tane laptop almayı düşünüyorum,Çünkü bende okulda kullanıcam okuldaki makinalar nası kasıyor bi bilsen...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Abu autocad le laptop da cizim yapamazsin, daralirsin, o kucuk klavye de kisayollari bile kullanamazsin, ( hele ki touch pad den bahsetmiyorum ) ayrica autocad i kaldiricak bi laptop senin cebini kurutur, git 2 milyara saglam bi masaustu al, sonra git 1 milyara da ortalama bi laptop al, laptop la oyun oyna desktopla is yap :d
Toplam Hit: 1622 Toplam Mesaj: 11