Laptop Tamircileri.
-
Merhabalar.
Elimde Bir HP Pavilion DM4 Var. Kardeşim Laptop Şarjdayken Şarj Kablosuna Takılarak Kablo Laptopun Şarj Soket Yerini Çatlattı Ve Biraz Dışarı Çıktı.
Mürid Swordfish e Yaptırdım Düzeldi Fakat Çatlak Yer İçin Bir Çözüm Bulamadık. Bu Durum Zamanla Tekrar Kendini Gösterdi Ve Laptopun Çatlak Yeri Laptopu Şarja Takıp Çıkara Çıkara Yine Kendini Dışarı Çıkardı Ve Şuan Laptop Şarj Olmuyor.
Mürid Soketi Yaparım Diyor Fakat Kasa İçin Çözüm Yok Diyor. Olayın İnce Ayrıntısı Aşşağıdaki Albümde dir.
Yardımcı Olabilecek Varsa Çok Sevinirim.
Not: Servis Felan Demeyin. Laptopu 1500 e aldım Servis 400-500 TL Para İstedi.
Albüm.
https://picasaweb.google.com/104015473839042152616/Laptop -
www.laptoptamiritr.com götür baksınlar
-
EcHoLL bunu yazdı
www.laptoptamiritr.com götür baksınlar
Hocam Böyle Yapan Zaten Tanıdığım Mürid Var Başkası Yerine Ona Yaptırıyorum. Biz Kasaya Çözüm Bulamadık Ona Çözüm Arıyoruz.
-
japonla falan yada başka bi yapıştırıcı ile yapışmazmı ki? bana yapışır gibi geldi
edit: merak ettiğim kardeşine temiz sopa çektin mi olaydan sonra ? (:
Cosmic tarafından 13/Şub/13 01:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Cosmic bunu yazdı
japonla falan yada başka bi yapıştırıcı ile yapışmazmı ki? bana yapışır gibi geldi
edit: merak ettiğim kardeşine temiz sopa çektin mi olaydan sonra ? (:
Abi yüreği ağır bastı birşey yapamadım pije. :) Şimdi pişmanım ama.
-
makinenin bordunun otuğu yerde sıkıntı var esneme yapmış vida yerleri yada geçme yeleri kırılmış sanırım sen beni dinle olmadı kasayı değiştirirsin
-
EcHoLL bunu yazdı
makinenin bordunun otuğu yerde sıkıntı var esneme yapmış vida yerleri yada geçme yeleri kırılmış sanırım sen beni dinle olmadı kasayı değiştirirsin
işte kasayı bulabilsem kasayı değiştricem yoluma devam edicem ama kasa bulamıyoruz.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-hp-dm4-alt-kasa-ayni-gun-kargo-97382914/detay
-
Bak Diş deposuna gideceksin, Takalon ve Şanolin Sulandırıcısını allacaksın... En ufak Boy Kutudan al, Sana o bile fazla gelir...
Ondan sonra Laptopu Tamamen Dağıtacaksın, İçerden çatlak yerleri iyice yan yana oturttuktan sonra, Takalon ve Şanolinle yaptığın karışımın harcını Çok aşırı sulu olmayacak ama, içeri kısımdan ince bir tabaka oluşturacak şekilde çatlak yerlere badana edeceksin...
Biraz bekleyeceksin Kimyasal reaksiyon başlayacak ısınacak o madde orada, ve soğuyacak ardından artık çekiçle zor eskisi gibi yaparsın...
Çok Sağlam olur ama çatlak izleri durur.. Ona çare yok.
Karışımı badana etmeden önce kovuklar oluşturmayı ihmal etme, İç kısımda karışımın içine nüfuz edeceği çentikler yap.. Böylece Takalon O Boşluklarda çentiklerede nüfuz edecek ve Sarsıntılardan etkilenmeyecek. Diş yapımında Kullanılan bir malzemedir... Sürüldüğü yerin aynı şeklini alır ve Demir Gibi sert olur...
ShockMan tarafından 13/Şub/13 11:06 tarihinde düzenlenmiştir -
swordfish var notebook parçaları var elinde büyük ihtimal ile yapar bi mesaj at istersen.
-
Plastik kısımlar çatladıysa, bas sigara külü üstüne 506 japon yapıştırıcısını tepinsen çıkmaz.
Arabanın tamponunu kırmışlardı sokakta. O aralarda paraya sıkışıktım. Koca tamponu 506 ve sigara ile yapıştırdım.
Temiz işçilik yaptım kimse anlayamıyordu. :D
Sökme imkanın varsa geçici olarak o şekilde yap kasayı yenileyene kadar.