Laptop Tamircileri.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Merhabalar.

Elimde Bir HP Pavilion DM4  Var. Kardeşim Laptop Şarjdayken Şarj Kablosuna Takılarak Kablo Laptopun Şarj Soket Yerini Çatlattı Ve Biraz Dışarı Çıktı. 

Mürid Swordfish e Yaptırdım Düzeldi Fakat Çatlak Yer İçin Bir Çözüm Bulamadık. Bu Durum Zamanla Tekrar Kendini Gösterdi Ve Laptopun Çatlak Yeri Laptopu Şarja Takıp Çıkara Çıkara Yine Kendini Dışarı Çıkardı Ve Şuan Laptop Şarj Olmuyor.

Mürid Soketi Yaparım Diyor Fakat Kasa İçin Çözüm Yok Diyor. Olayın İnce Ayrıntısı Aşşağıdaki Albümde dir. 

Yardımcı Olabilecek Varsa Çok Sevinirim.

Not: Servis Felan Demeyin. Laptopu 1500 e aldım Servis 400-500 TL Para İstedi.

Albüm.

https://picasaweb.google.com/104015473839042152616/Laptop

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

www.laptoptamiritr.com  götür baksınlar

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı

www.laptoptamiritr.com  götür baksınlar

Hocam Böyle Yapan Zaten Tanıdığım Mürid Var Başkası Yerine Ona Yaptırıyorum. Biz Kasaya Çözüm Bulamadık Ona Çözüm Arıyoruz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

japonla falan yada başka bi yapıştırıcı ile yapışmazmı ki? bana yapışır gibi geldi

edit: merak ettiğim kardeşine temiz sopa çektin mi olaydan sonra ? (:

Cosmic tarafından 13/Şub/13 01:43 tarihinde düzenlenmiştir

Bittik biz bittik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı

japonla falan yada başka bi yapıştırıcı ile yapışmazmı ki? bana yapışır gibi geldi

edit: merak ettiğim kardeşine temiz sopa çektin mi olaydan sonra ? (:

Abi yüreği ağır bastı birşey yapamadım pije. :) Şimdi pişmanım ama.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

makinenin bordunun otuğu yerde sıkıntı var esneme yapmış vida yerleri yada geçme yeleri kırılmış sanırım sen beni dinle olmadı kasayı değiştirirsin

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı

makinenin bordunun otuğu yerde sıkıntı var esneme yapmış vida yerleri yada geçme yeleri kırılmış sanırım sen beni dinle olmadı kasayı değiştirirsin

işte kasayı bulabilsem kasayı değiştricem yoluma devam edicem ama kasa bulamıyoruz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-hp-dm4-alt-kasa-ayni-gun-kargo-97382914/detay

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Bak Diş deposuna gideceksin, Takalon ve Şanolin Sulandırıcısını allacaksın... En ufak Boy Kutudan al, Sana o bile fazla gelir...

Ondan sonra Laptopu Tamamen Dağıtacaksın, İçerden çatlak yerleri iyice yan yana oturttuktan sonra, Takalon ve Şanolinle yaptığın karışımın harcını Çok aşırı sulu olmayacak ama, içeri kısımdan ince bir tabaka oluşturacak şekilde çatlak yerlere badana edeceksin...

Biraz bekleyeceksin Kimyasal reaksiyon başlayacak ısınacak o madde orada, ve soğuyacak ardından artık çekiçle zor eskisi gibi yaparsın...

Çok Sağlam olur ama çatlak izleri durur.. Ona çare yok. 

Karışımı badana etmeden önce kovuklar oluşturmayı ihmal etme, İç kısımda karışımın içine nüfuz edeceği çentikler yap.. Böylece Takalon O Boşluklarda çentiklerede nüfuz edecek ve Sarsıntılardan etkilenmeyecek. Diş yapımında Kullanılan bir malzemedir... Sürüldüğü yerin aynı şeklini alır ve Demir Gibi sert olur...

ShockMan tarafından 13/Şub/13 11:06 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

swordfish var notebook parçaları var elinde büyük ihtimal ile yapar bi mesaj at istersen.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Plastik kısımlar çatladıysa, bas sigara külü üstüne 506 japon yapıştırıcısını tepinsen çıkmaz.

Arabanın tamponunu kırmışlardı sokakta. O aralarda paraya sıkışıktım. Koca tamponu 506 ve sigara ile yapıştırdım.

Temiz işçilik yaptım kimse anlayamıyordu. :D

Sökme imkanın varsa geçici olarak o şekilde yap kasayı yenileyene kadar.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 1210 Toplam Mesaj: 11