folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lazer Epilasyon Arac Ve Gereceleri Kullananlar

Lazer Epilasyon Arac Ve Gereceleri Kullananlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

selam hocalar,

ev de kullandiginiz epilasyon arac ve gerecleri var mi ? Sakal ustu killarim la basim dertte. Biraz da siyah cikiyorlar ve kotu bir his veriyor bana. Makine cozum degil. Epilasyon a giden arkadaslarim ve internette okudugum yorumlar uzerine epilasyona da inancim kalmadi.

Ev de dustan once felan kendi kendime yanaklarimi temizleyecegim bir makina ariyorum. Kullanan eden var mi ? Onerdiginiz urun var mi ?

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Philipsin filan lazer epilasyon cihazları çıktı şimdi 500 tl civarında. nasıldır bilemiyorum. kökten çözüm lazer

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Biraz baktımda çok pahalılarmış hocam. Mesala şunu buldum ;

http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/silk-n-glide-50-000-isik-atimli-lazer-epilasyon-136889190

Etek bölgesinide hallediyormuş. Yazın taşak kokusuna birebir yani. Acaba bu lazer yakarken acı hissi veriyor mu bilgisi olan var mı ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

şunlar bi denenip onaylansada yapsak biz de omuzda ki kürkümüze.bide kalıcı dimi bunlar bildiğim lazer yoksa sadece jilet gib mi

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

benim bildigim daha dogrusu dusundugum, epilasyon merkezlerin deki ile ayni sonucu verecegi. Yani bir tras makinesi vurup 2-3 hafta sonra tekrar almak yerine bu makineyi vurup 1 ay yada 1.5 ay sonra tekrar almak gibi.

Philips Ve I-Light pro makineleri var. Bunlar genelde yuz icin. Benim de aradigim bunlar ozelikle. Sakal ustu goz altin da cikan killar icin.

tek ogrenmek istedigim deneyen yada tecrubesi olan arkadaslar varmi aramiz da ? var sa onerdikleri makina felan var mi ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

istiyorsanız size satabilirim Remington IPL 6000F , Remington IPL5000 fiyatta yardımcı olurum :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Bu makinelerden hangisi iyi acaba 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    Ransack bunu yazdı

benim bildigim daha dogrusu dusundugum, epilasyon merkezlerin deki ile ayni sonucu verecegi. Yani bir tras makinesi vurup 2-3 hafta sonra tekrar almak yerine bu makineyi vurup 1 ay yada 1.5 ay sonra tekrar almak gibi.

Philips Ve I-Light pro makineleri var. Bunlar genelde yuz icin. Benim de aradigim bunlar ozelikle. Sakal ustu goz altin da cikan killar icin.

tek ogrenmek istedigim deneyen yada tecrubesi olan arkadaslar varmi aramiz da ? var sa onerdikleri makina felan var mi ?

Hocam sen epilasyona değil bizzat lazer merkezine gidiceksin epilasyonun olayı o sonra yine çıkıyor. Lazer'e gitmen lazım vücudunun hangi bölgesi olursa olsun çıkmamak üzere sana seans veriyorlar neresi olduğuna bağlı, kızlar komple vücut için 10 seans felan gidiyorlar sanırım. Seninki yüz max 2 seans da bitirirler işi bi daha da çıkmaz. Lazerin de olayı bu zaten kıl köklerini öldürüyor. Hiç işe yaramaz felan da deme yanlış biliyorsundur Lazer'i etrafımda yaptıranlar var 4 aydır memnunlar hiç eser bile yok. Aynı zaman da kadınlar da gidiyor zaten tüm vücut için. Erkeklere ayrı kadınlara ayrı seans özelliği var sanırım. Yüz kılları için dersen yardımcı olurlar.

Edit : Git düşük seviyeli lazer makinesi al demiyorum onun etkilerini görmediğim için bir yorum yapamam demek istediğim lazer merkezine git.

Apolitik tarafından 02/Ara/14 13:55 tarihinde düzenlenmiştir

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

hocam cımbızla alsan olmuyormu? Nekadar çıkabilirki bu meret?

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

hocam cımbızla alsan olmuyormu? Nekadar çıkabilirki bu meret?

Hocam her ne kadar cok cikmasa sa kıl siyah ciktigi icin ayni sakal gibi guzde kotu duruyor yada ben oyle hissediyorum. Cimbizla olacak is degil.

@apulitik

Hocam arkadaslarin hangi merkeze gittiler. Sadece lazer dedigin iğne tedavisi gibi mi  ? Yoksa lazer epilsyonlarin türleri mi var ? Aydinlatirsan sevirim

Toplam Hit: 1293 Toplam Mesaj: 11