Lenovo G560 Driver,Isınma,Format,W8,W7 Olmadı Xp....
-
Slm müridler.kısa ve net anlatmaya çalışcam.
hangi akla sapıp lenovo g560 aldım bilmiyorum. w7 64bit w8 64 bit en son da w7 32bit kurdum.
BarisYigit kardeşim saolsun dün uğraştık biraz bi sonuç alamadım. ben de şimdiye kadar 64 bit kullandığım pcyi 32bite çevirdim. fakat driverler uyuşmadı. yeniden hepsini indirdim. kurdum. fakat nvidia 310m nin 32 biti yeni güncellenmiş. ve yeni sürümde ekran parlaklığını ayarlayamıyorum. 8 10 tane driver denedim olmuyor. çok gözünü alıyo. Ve FN tuşlarıyla ayarlanmıyor. power managemente girip yaptım orada seviye düşük gözüküyo ama ekranda hiç bi farklılık yok.
bi de acayip ısınıyo pc. ekran kartı açar açmaz 65 C lerde falan oluyo. yarım saat falan kurcaladıktan sonra (kurcalama dediğimde anca yarım saat TBtye dayanıyo) kapanıyor. BarisYigit müridimiz bi el atmaya çalıştı twden ama acayip kastı ve 15dkde bir kapanmaya başladı.
şu an için win7 32bit mevcut. ama performans 0.
Yardımcı olabilecek mürid var mı?
garantiye yollucam ama 15 gün falan sunumlarım var. en qazından 15 gün idare edecek bi yol lazım.saygılar.
Not: pcyi aldığımda 64 bit win7 yüklüydü. 3 gb ram 2gb ekrankartı 500 HDD p6100 2.00 GHZ(işlemc çok zikik :F)
-
Toz kaynaklı olmasın hocam?
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------Toz kaynaklı olmasın hocam?
-----------------------------olabilir de pcyi aldığımdan beri böyle. oyun falan açsam yarım saat dayanmıyo. ki şu sıralar oyunsuz 1 saat anca gidiyo. gidip paraya kıydım logitech soğutucu aldım gene aynı durum. RAM hiç bişi açık değilken %60 falan kullaılıyo. ayrıyetten haftada bir falan süpürge tutuyom. fırsat bulup garantiye veremedim.zannımca işlemci gidiyo. ama aldığımdan bri böyle.
-
Hocam eğer D yada farklı sürücüde virüs varsa arka planda çalısıyor olabilir.Görev yöneticisinden hangisi yoğun çalışıyor ona bakarsan daha da yardımcı olabiliriz
-
aynı durumdan bi arkadaşım muzdarip hoca açıp bakmadım en son şüpem fanların toz tuttuğu oldu ona da bugün yarın el atacağım..
ayrıca packard bell'de fn tuşlarını kullanıp fan açıyorduk ( öyle hatırlıyorum ) ya da, yazılımı vardı fan ayarı yaptırdığım.. hala bulabilmiş değilim.
keşke recorverysini silmeseydim bin pişmanım makina gevur şeyi gibi ısınıyor.. hele oyuna girdi mi, ekran takla atmaya başlıyor beyazlamalar vs :| yakındır hakka kavuşacak.bi sök bakalım kontrol et ne var ne yok.
edit : ilk aldığında 64' bit demişsin sonra driver uyuşmazlığı ? barış bulamadı mı şimdi senin driverları..
ekmek yemiyor bizim ki anlaşılan :|
-
al hocam buradan driver işini halledebilirsin:D hatta seçeneklerde daha fazlası da var. bu arada g560e var bide işte hangisiyse hallet:D
http://consumersupport.lenovo.com/tr/tr/DriversDownLoads/APR_Driver_List.aspx?CategoryID=67873&OS=Windows%207%2032bit
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------Hocam eğer D yada farklı sürücüde virüs varsa arka planda çalısıyor olabilir.Görev yöneticisinden hangisi yoğun çalışıyor ona bakarsan daha da yardımcı olabiliriz
-----------------------------evet hocam olabilir bu hiç aklıma gelmemişti :F en yakın zamanda c d full format atıp denyeyim.tşkler
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------aynı durumdan bi arkadaşım muzdarip hoca açıp bakmadım en son şüpem fanların toz tuttuğu oldu ona da bugün yarın el atacağım..
ayrıca packard bell'de fn tuşlarını kullanıp fan açıyorduk ( öyle hatırlıyorum ) ya da, yazılımı vardı fan ayarı yaptırdığım.. hala bulabilmiş değilim.
keşke recorverysini silmeseydim bin pişmanım makina gevur şeyi gibi ısınıyor.. hele oyuna girdi mi, ekran takla atmaya başlıyor beyazlamalar vs :| yakındır hakka kavuşacak.bi sök bakalım kontrol et ne var ne yok.
edit : ilk aldığında 64' bit demişsin sonra driver uyuşmazlığı ? barış bulamadı mı şimdi senin driverları..
ekmek yemiyor bizim ki anlaşılan :|
-----------------------------64bit driverleri var hocam ama sistem daha hızlı olsun diye 32 bit yükledim. 64ün driverları 32ye uymuyo bi kaçı.
Barış kardeşim bakmaya çalıştı ama pc acayip kastı gecenin 3 üne kadar uğraştı ama bi sonuç alamadık.pc rahat vermedi kapanıp durdu.
-
habitrail bunu yazdı:
-----------------------------al hocam buradan driver işini halledebilirsin:D hatta seçeneklerde daha fazlası da var. bu arada g560e var bide işte hangisiyse hallet:D
http://consumersupport.lenovo.com/tr/tr/DriversDownLoads/APR_Driver_List.aspx?CategoryID=67873&OS=Windows%207%2032bit
-----------------------------dayı sistem ingilizce. lenovodan onlarca driver indirdim. ekran parlaklığını ayarlayamıyorum. 295,73 mü ne son sürüm. araştırdım biraz bu sürümde hata varmış. bazen uyumsuzluk olabiliyomuş. eski sürüm lazım. ama eski sürüm bulamadım 32 bit :f
-
Gececilere up olsun
-
teamviewer at bakayım bir