Lenovo P2 Şebeke Sorunu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Kasım/2015
    Erkek

    Android forum sitesinde yazdığım yazıyı direk kopyalıyorum.

    Şarj cihazı ve internet sorunu şikayeti üzerine garantiye gönderdiğim telefonum dün elime ulaştı. Telefona sim kartımı taktım. Kartı tanıdı herşey tamam ama HİZMET YOK uyarısı alıyorum. Ayarlara baktım yok, *#*#4737*#*# baktım yok, olmuyor. Tek simli Turkcell cihazı. Nougat yüklü. Nasıl düzeltebiliriz bunu. BL kilitli ona da uğraştım 14 gün başladı ama 14 gün çok uzun bir süre bu şebeke sorunu halledebilir miyiz?

    Garantiye neden geri göndermiyorsun sonuçta onların suçu diyebilirsiniz. Telefon ihtiyacından dolayı garanti bitiş tarihinin son gününde gönderebildim. Pazartesi günü kargoya versem büyük ihtimalle KVK bu ihaleyi bende bırakacak.

    Herşey için teşekkür ederim.

    -------------

    Bana öyle birşey lazım ki. BL kilitli cihaza Turkcell nougat romu atacak ama bunu atınca da modem dosyaları değişmiş yani sıfırlanmış olacak. Çünkü şu alttaki videodaki sorun benim sorunum. Burada Fastboot ile modem dosyalarını falan siliyor. Telefon kendisine geliyor. Denedim, cmd ekranı BL açık olmadığından sanırım (bootloader) yazarak hata verdi. 

    (Sorun şurada bi de bl açık olsa bile Turkcell cihazı olduğu için bu modem dostlarını sıfırlamamız onu çift simli gibi görmesine sebep olup herşeyi iyice berbat etmez miydi?)

    https://youtu.be/GOjzNQm2tRo 


    Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Kargo şubesinin kargo teslim alındı kağıdındaki tarih telefonun garantiye kabul tarihidir. İsterse son gün olsun. Yerinde olsam yollardım cihazı yapmayıp çamura yatarlarsa verirdim tüketici hakem heyetine para iadesi veya misliyle değişim isterdim. Telefonu aldığın tarihte muhtemelen dolar düşüktü fatura tutarı geri iade edilse bile şuan güzel bir cihaz alamazsın. Bence misliyle değişim iste zira sana aynı cihazın sıfırını veremezler zira üretimi durdu ve piyasada yok.

    Note 5'i tüketici hakem heyetine verip karşılığında Note 8 alan tanıdığım oldu. Tüketici hakem heyeti geç çalışıyor ama tam çalışıyor. Hakkınızı arayın.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Kasım/2015
    Erkek

    Tekrar garantiye verdim. Sorunu çözün yada çözülemeyecekse bir an önce değişim kararı verin diye yazdım. Bakalım hayırlısı, yine telefonsuz kaldık. :(

    Gelişen olayları aktaracağım. Sağlıcakla kalın. 


    Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
Toplam Hit: 906 Toplam Mesaj: 3
sorunu lenovo şebeke p2