folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Lenovo Telefon IMEI Silindi + PC Silinen Veri Kurtarma Programı Yardım



Lenovo Telefon IMEI Silindi + PC Silinen Veri Kurtarma Programı Yardım

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Şubat/2011
    Erkek

    Merhaba arkadaşlar daha önce kendisi için 3-5 defa konu açtığım lenovo p70 i  başka telefona geçtiğim için uzunca zamandır kullanmıyordum.

    Şimdi birşey için kullanmam gerekiyor diye elime alınca açmayı denedim şarjı olduğu halde ve de enson çalışır bıraktığım halde açılmadı bende internetten bunun sebebini araştırma gereği duymadan orijinal haline döndürme konusunu bulup orijinal rom u bilgisayar üzerinden kurdum fakat bir hata yaparak imei leri silmişim :)  Daha önce ilk format atacağım zamanlar araştırma yapmıştım o zaman imei bilgilerini içeren NVRAM dosyasını yedeklemiştim bu sayede imei silsem de o dosya sayesinden geri yükleme yapabiliyordum. Ancak telefonu kullanmayı bırakınca bilgisayarda ve de bulut üzerinde yedek duran telefon dosyalarını (NVRAM dahil) silmişim.

    Bir umut dosyayı bulurum diye aradığımda yüklediğimi düşündüğüm hesaplarımı kontrol ettim  geri dönüşümden de silinmiş, bilgisayardan da silmişim kurtarma programı denedim bir 3-5 tane onlarla da bulamadım.

    Yukarıyı okumadan işin özetini soranlar buradan itibaren okuyabilir

    Bilgisayarda silinen programı geri getiren ya da geri getirmese de bu dosya bir zamanlar kaydedilmiş silinmiş şeklinde inciğini cinciğini  imkanları dahilinde bulup önüme seren program önerinizi alabilirim

    Bir diğer konu ben bu (Lenovo P70) telefona kendim elle arkasında yazan imeileri yükyelebilir miyim, sağlıklı olur mu? ya da başka bir yöntemle bir şekilde bunları rootlu programla geri getirebilirmiyim?

    Burada anlatan arkadaşın dediği dosya benim telefonda mevcut değil. 


    İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    Merhaba hocam. EFS dosyasını yedeklesen sorunsuz geri gelirdi imei.

    Ben de bir kaç defa sildim imeiyi her seferinde (Samsung cihazlarım için geçerli) sammobileden TR romu kurunca kendi kendine gelmişti imei.

    samsung kolay bulunuyor eğer telefonunun official rom ve 5 10 mblik bir sistem dosyası daha var (adını unuttum bayadır uğraşmıyorum) onu bulabilirsen gelir diye düşünüyorum denemekten zarar gelmez.

    En kötü bi telefoncuya götürsen 50-100 liraya atabilir diye düşünüyorum. ama hangi yöntemle atacağı önemli samsunglara atılan gibi atılıyorsa o telefondan hayır bekleme bence. ama xiaomilere atılan yöntemle atılıyorsa sağlam kullanırsın. Lenovo hakkında bilgim olmadığından bir şey diyemiyorum.

Toplam Hit: 599 Toplam Mesaj: 2
lenovo p70