Leptop Ekran Titremesine Cozum...
-
Selam
Leptop (HP Pavilion Entertainment PC) bilgisayarimda ekranda cok yogun titremeler yasiyorum.
Ekran kartinda bir sorun mu var ya da ne yapmam gerektigini teknik olarak anlatacak birilerine ihtiyacim var.
Tesekkurler...
-
laptop
-
tam laptop modeli ne ?
-
ne kadar doğru bilmiyorum ama benm lenovo g530 modelinde de vrdı teknik servis, laptop vistayla geliyor siz w7 yüklemişsiniz ondan oluyor demişti bir de bir parçasını değiştirmişti. 2 ay sonra tekrar yapmaya başladı w7 de yine değişti parça o zamandan beri yapmıyor.
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------ne kadar doğru bilmiyorum ama benm lenovo g530 modelinde de vrdı teknik servis, laptop vistayla geliyor siz w7 yüklemişsiniz ondan oluyor demişti bir de bir parçasını değiştirmişti. 2 ay sonra tekrar yapmaya başladı w7 de yine değişti parça o zamandan beri yapmıyor.
-----------------------------HP Pavilion Entertainment PC
-
Üstad aynı dertten muzdaribim, 1 aydır bakımda bilgisayar, Lcd kablosu olan flexi kablosunu degiştirdik olmadı, daha önce flexi girişlerini temizlediğimde olmuştu, bi kaç gün içerisinde paneli komple değiştircez durumu sana haber veririm. bende de Pavilion DV5 var
-
mfatihbodur bunu yazdı:
-----------------------------Üstad aynı dertten muzdaribim, 1 aydır bakımda bilgisayar, Lcd kablosu olan flexi kablosunu degiştirdik olmadı, daha önce flexi girişlerini temizlediğimde olmuştu, bi kaç gün içerisinde paneli komple değiştircez durumu sana haber veririm. bende de Pavilion DV5 var
-----------------------------Tesekkur ederim dostum.
Cevabini beklerim.
Selamlar
-
Adam daha ne kullandığını bilmiyor burda gelmiş yardım istiyor
-
Alt ya da üst katta yeni evli çift varsa 1 ay a kalmaz geçer.
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Adam daha ne kullandığını bilmiyor burda gelmiş yardım istiyor
-----------------------------entertaintmant dediğine göre dv6x serisi sword.
harici bir ekrana bağlayıp denesene hoca. ekran çipin gidiyo olabilir.
-
isvicreli1 bunu yazdı:
-----------------------------mfatihbodur bunu yazdı:
-----------------------------Üstad aynı dertten muzdaribim, 1 aydır bakımda bilgisayar, Lcd kablosu olan flexi kablosunu degiştirdik olmadı, daha önce flexi girişlerini temizlediğimde olmuştu, bi kaç gün içerisinde paneli komple değiştircez durumu sana haber veririm. bende de Pavilion DV5 var
-----------------------------Tesekkur ederim dostum.
Cevabini beklerim.
Selamlar
------------------------------allahım ne kadar naziksin ya ;)