LG G2 Çözemediğim Wifi Problemi
-
Hocalar 10.0.0.x 24'lük IP dağıtan airties modemim var. Gel gelelim evdeki tüm cihazlar gerek wifi gerek lan üzerinden internete çıkıyor.
Benim g2 bir türlü internete çıkmıyor. Telefona geçen hafta reset attım. Atmadan önce de vardı sorun, attım devam ediyor. Daha önce bağlanıyordu. Modemi resetledim olay yine aynı. Güzel güzel ip alıyor, gateway, dns falan herşeyimiz tam ama internet yok. Modeme dahi giremiyorum. Sadece benim modemde değil router'a da bağlanmadı. Elimle ip verdim yine olmadı.
Aç kapa yöntemide işe yaramadı malesef. Sorunu nasıl halledebilirim ?
@mkyb; hocam senide konuya alayım :)
Edit: orjinal romu ile birlikte aldığımdan beri 5.0.2 kullanıyorum
cache tarafından 25/Tem/15 14:32 tarihinde düzenlenmiştir -
şifreden emin ol hocam. karmaşık bir şifreyse büyük küçük harflere dikkat et, bende de g2 var şifre yanlış da olsa doğruymuş gibi davranıyor ama girmiyor.
-
Fatih bunu yazdı
şifreden emin ol hocam. karmaşık bir şifreyse büyük küçük harflere dikkat et, bende de g2 var şifre yanlış da olsa doğruymuş gibi davranıyor ama girmiyor.
Ip alıyor hocam şifreyle ilgisi yok olayın, olay internete çıkmıyor
-
-
Wireless dns ayarını 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yap telefon üstünden düzelmesi Lazım
-
mkyb bunu yazdı
Wireless dns ayarını 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yap telefon üstünden düzelmesi Lazım
Malesef hocam işe yaramadı
-
Peki başka modemlerde de yapıyor mu bu bu sorunu?
-
mkyb bunu yazdı
Peki başka modemlerde de yapıyor mu bu bu sorunu?
aynen yapıyor hocam
-
Benzeri bir problemi ben de evdeki wifi de yaşıyorum.
Telefon bağlı modeme ama bazen whatsapp uyarıları mail uyarıları falan geç geliyor. Bağlı olmasına rağmen
Sorun telefondan değil çünkü eski evde (görece yeni taşındık) aynı modem hiçbir sorun çıkartmıyordu :/
Garip bir sorun..
-
deja-vu bunu yazdı
Telefon bağlı modeme ama bazen whatsapp uyarıları mail uyarıları falan geç geliyor. Bağlı olmasına rağmen
Sorun telefondan değil çünkü eski evde (görece yeni taşındık) aynı modem hiçbir sorun çıkartmıyordu :/
Garip bir sorun..
Hocam senin sorun yazılım kaynaklı o kadar merak edilecek bir durum değil telefon arada senkzonize olayını tam yapılandıramıyor, sistemler faşlan uyku moduna giriyor, tam eline alırsın mesaj gelir ya tam eline aldığında telefon canlanıyor :D
@cache hocam kernede bi arıza olmuşmuş olmasın seninde ? yeni kernel atmayı düşünür müsün?
-
ndmylmz bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
Garip bir sorun..
Hocam senin sorun yazılım kaynaklı o kadar merak edilecek bir durum değil telefon arada senkzonize olayını tam yapılandıramıyor, sistemler faşlan uyku moduna giriyor, tam eline alırsın mesaj gelir ya tam eline aldığında telefon canlanıyor :D
@cache hocam kernede bi arıza olmuşmuş olmasın seninde ? yeni kernel atmayı düşünür müsün?
Kernelde bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum hocam hard reset falan attım telefona işlemedi, 5.0.2 den 4.4.2'ye çektim düzeldi sonra tekrar 5.0.2'a çektim yine çalışıyordu sonra birden yine gitti :/