Lg G4 Boot Loop Sorunu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Kasım/2003
    Erkek

    Arkadaşlar yaklaşık 10 aylık lg g4 telefon logo gelip bekleyip geri gidiyor açılmıyor. Sürekli aynı şeyi tekrarlıyor. Klasik bir sorun olan boot loop sorunu olduğu yazıyor. Var mı LG G4 kullanan aynı sorunu yaşayan? Telefonu servise göndermeden yapılabilecek birşey mi? Yazılımların çoğunu denedim henüz başarılı olamadım. Malum telefon gidince 20 günden aşağı gelmez. Eskiden olsa sırf konuşmak için kullanırdık şimdi elimiz ayağımız oldu. Var mıdır bunun çözümü ?


    Syntax error..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2009
    Erkek

    G4 te aynısını yaşadım, logo da bekliyor gerisi gelmiyodu, fatura tarihi 6 ay ı gecmediyse degisim,yoksa anakarti degistirip geri veriyolar.ben de anakarti degistirip geri verdiler. (2 hafta da onarımını tamamladılar)

     

    geberlan tarafından 16/Tem/16 14:39 tarihinde düzenlenmiştir

    vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Kasım/2003
    Erkek

    Kamerası güzel diye aldım zamanında ama birden soğudum telefondan 6 ayı geçti hocam..


    Syntax error..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2005
    Erkek

    bunların işlemcilerinde ısınıp soğumadan dolayı lehim atması oluyormuş. Eşimin telefonu da kafayı yedi anakartı değiştirdiler. fazla uzun sürmemişti ama bir hafta falan hallettiler. Başka ilde tanıdığın var ise orada gönder yaptırsınlar sanırsam büyük illerde yoğunluktan uzun sürüyor. Bir hafta süresi Bursa içindi...


    İmzalamazsam ne olcak?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Mart/2008
    Erkek

    Bu sorun ile ilgili bir şey okumuştum şu an link bulamadım. Cihazı buzluğa atarsan belirli bir süre çalışabiliyormuş. İçersindeki verileri kurtarmak için yöntem doğruysa kullanabilirsin. Bir araştır istersen.


    Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
Toplam Hit: 931 Toplam Mesaj: 5
lg sorunu g4