folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Linksys WAG320N Router Sorunu



Linksys WAG320N Router Sorunu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2003
    Erkek

    Sorunumu kısaca özetlemek gerekir ise;

     

    Dune HD Smart D1 medya oynatıcısı sahibiyim. Bu aletin en güzel yönlerinden biri ağ üzerinden bilgisayardaki paylaşılmış klasörlerdeki yüksek çözünürlüklü videoları akıcı bir şekilde oynatması. Fakat bu karın ağrısı modem yüzünden malesef bunu gerçekleştiremiyorum.

    1. Ağ ayarlarım ve paylaşım tamamen normal olmasına rağmen film ağ üzerinden çok geç açılıyor.

    2. Film açıldıktan ve studyo isimleri yazdıktan hemen sonra filmin ilk sahnesinde görüntü kare kare atlayarak devam ediyor.

     

    Cihazda hiçbir sorun yok. Komşudan emaneten almış olduğum TTNET'in vermiş olduğu ZTE marka modemde yukarıdaki 2 sorunuda yaşamıyorum. Filmi seçtikten 3 saniye sonra film başlıyor. Kesinlikle kare kare atlama olmuyor. Yaklaşık 1 saat test ettim. Dün akşam cisco'da live chat bölümünde bir bayan ile iletişime geçtim bana modemin fw'sini yükseltmemi söyledi. Çıkmış olan son sürümün olduğunu söylememe rağmen tekrar güncelleyin dedi. (Sanırım daha önce TTNET'de çalıştı bu hatun) Tabiki yine aynı sorun devam ediyor. Modemin ayarlarından heryeri kurcalamama rağmen malesef sorun yine yine yine devam ediyor. Belki birşeyi atlıyorum diyerekten müridlere soruyorum.

     

    Bilgisi olan arkadaşlardan, daha önce bu tarz bir sorun yaşayan müridlerden öneri bekliyorum. En kötü yeni bir modem almak gerekecek ki bunu şu an istemiyorum. :)

     


    3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 1323 Toplam Mesaj: 1