Linux Mint/Ubuntu Gnome Masaüstü Temalarım
-
Bu başlık altında kendi geliştirdiğim Gnome masaüstü temalarını paylaşacağım. temalar %99 bana aittir. simgeleri ise değişik sitelerden topladım. Zaman buldukça konuyu güncellerim. Tema kurulumda sorunla karşılaşırsanız pm atmak yerine bu başlık altında sorularınızı sorarsanız diğer linuxçu arkadaşlarda bilgilenirler.
Hepinize bol linuxlu günler...
Dikkat : Daha Güzel Görüntü İçin Resmin Üzerine Tıklayınız !
Tema 1
Gerekli dosyalar:
-
Tasarım güzel olmuş da hocam o Windows logosunu yakıştıramadım :)
Edit: Şimdi farkettim explorer logosu da var. Yok hocam bu beni bozar :))
-
Linux uzerine windows teması yapmak :|
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu derler adama...
Hocam özgür ol özgür... Bağlama kendini windowsa :D
Bağlıosan da a windows 7 kullan.. Lazım olduğunda biz öyle yapıyok :D
-
koro halinde marş şeklinde ;
windowsa karşıyız ... windowsa karşıyız .. windowssss , windowsaaaa karşıyıııızzzz...
Temada, memada, rüyada, tarlada, tuvelette, klozette ;
windowsa karşyız....
--
NEden bilmiyorum ama java dendikçe python, windows dendikçe linux diyesim var.Tiskiniyorum, bütün bunlardan tiskiniyorum.
Kişisel.
-
güzel olmuşlar eline sağlık
lann adın selim mi :d
-
Hiçbir işletim sistemine karşı karalama kampanyası yürütmüyorum, üstelik kişi masaüstünde bunları kullanmak istiyorsa kullansın.
Fakat kullanılan logolar sahipli logolar. Yani Microsoft un tescilli markalı ürünlerinin logoları. Özgür yazılım geyiği işte ...
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
Tasarım güzel olmuş da hocam o Windows logosunu yakıştıramadım :)
Edit: Şimdi farkettim explorer logosu da var. Yok hocam bu beni bozar :))
-----------------------------hocam istediğiniz kadar başlat ve explorer logosu var bende. isterseniz onları da gönderirim. isteyen windowsun logolarını kullansın isteyende linuxun logolarını kullanısın. iki tıklama ile işlemi halleriz :)))
başlat menüsünün logosunu değiştirmek için;
şu bağlantıya tıklayın, resmi farklı kaydet deyip önce resmi masaüstünüze indirin.
http://www.fark60.com/sistem/yuksek%20kaliteli%20simgeler/yerler/start-here.png
indirdğiniz resmi,
/home/kullanıcı adınız/ üst menüden görünüm/gizli dosyaları göster/.icons klasörüne girin/TBT SİMGELER/places/ klasörüne girip oraya yapıştırın. eğer sisteminiz "bu isimde zaten bir dosya var değiştirelim mi" derse evet deyin. tekrar masaüstüne sağ tıklayıp tema/özelleştir/simgeler/ herhangi bir simge setini tıklan, daha sonra tekrar Tahribat simge setini tıklayın. yada oturumu kapatıp yeniden açın kendiliğinden yeni başlat simgesi aktif oluacaktır. bu kadarcık :)
diğer güzel simgeler için bakınız : http://www.fark60.com/sistem/yuksek%20kaliteli%20simgeler/ burdan istediğiniz simgeyi indirip eski simgeler ile değiştirebilirsiniz. istediğniz simgeyi masaüstüne indirin. değiştirmek istediğiniz simgenin ismini indirdiğiniz simgeye verin. örnek: folder.png
yeni simgeyi değiştirmek istediğiniz simgenin bulunduğu klasöre yapıştırın. sistem değiştirilsin mi derse evet deyin. oturumu yeniden açınca simge değişecektir.
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------:)
-
windowsa olan nefretiniz sonucu linuxçu arkadaşlara simge seti özelleştirmeyi de öğretmiş oldum :)))
-
balik_ bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------insan cvp verrdi
-
CellyM bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------insan cvp verrdi
-----------------------------anladın sen onu , evet ismim selim :)